Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dala-Fram 88 Godset
343Ony Tactiek 352DEFNY
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 49.2
solid Schieten formidable
adequate Passen solid
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Sjøgren is nu in balbezit. Walseth onderschept slim de pass. Walseth passt de bal met de wreef. Myhrvold heeft problemen om de bal te vangen. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Sjøgren met een snelle inworp. Ek is nu in balbezit. Dyrhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Slinning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nordheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramstad onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Godset 1:0

13e minuut.
Krogstad geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dyrhaug de bal onder controle te krijgen. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Walseth kopt de bal weg. Klungelig pakt Solheim de bal. Kvalvåg is nu in balbezit. Kvalvåg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dala-Fram 88 - Godset 1:1

18e minuut.
Solheim is nu in balbezit. Solheim geeft een lange en hoge pass. Ek probeert de bal aan de voet te houden. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Myhrvold speelt de bal door. Klungelig pakt Maurstad de bal. Maurstad met een sublieme pass. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sæbø probeert de bal aan de voet te houden. Gökdeniz rent richting de bal. Sæbø begaat een overtreding. Sæbø krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kvalvåg haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moldskred de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kojedal zal de hoekschop nemen. Kvalvåg springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Krogstad geeft de bal voor. Ek geeft de bal voor. Klungelig pakt Krogstad de bal. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sagen geeft de bal voor. Inworp. Gill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nordheim geeft de bal voor. Gramstad kopt de bal weg. Slinning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dyrhaug de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Maurstad met de inworp. Myhrvold met een sublieme pass. Maurstad heeft problemen om de bal te vangen. Maurstad geeft een lange en hoge pass. Engebråten bokst de bal weg. Kvalvåg maakt een snoekduik en kopt de bal. Engebråten bokst de bal weg. Myhrvold maakt een snoekduik en kopt de bal. Engebråten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 61%, Godset 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dala-Fram 88 - Godset 1:1

50e minuut.
Sæbø met de inworp. Walseth rent richting de bal. Walseth geeft een lange en hoge pass. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Engebråten trapt de bal weg. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad geeft een hoge lob. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Krogstad de bal onder controle te krijgen. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth passt de bal met de wreef. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ek verovert de bal door een tackle van achteren. Ek probeert naar een medespeler te passen. Krogstad rent richting de bal. Myhrvold verovert de bal door een tackle van achteren. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Godset 1:2

67e minuut.
Kojedal probeert naar een medespeler te passen. Kvalvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalvåg met een sublieme pass. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maurstad met de inworp. Krogstad is nu in balbezit. Myhrvold onderschept slim de pass. Myhrvold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Myhrvold passt de bal zonder na te denken. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad geeft de bal voor. Kvalvåg springt en kopt de bal. Engebråten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Godset 1:3

90e minuut.
Kojedal geeft een lange en hoge pass. Sjøgren kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Falk de bal onder controle te krijgen. Kvalvåg is nu in balbezit. Kvalvåg schiet op doel. Engebråten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Myhrvold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Godset 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 58%, Godset 42%.
Dala-Fram 88 - Godset 1:4