Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Warriors Grumpy Dinasours
433 Tactiek Smart
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 42.4
weak Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Husøy onderschept slim de pass. Husøy passt de bal met de wreef. Eilertsen probeert de bal met de borst te controleren. Ravndal is nu in balbezit. Ravndal geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Nistad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistad geeft de bal voor. Husøy heeft problemen om de bal te vangen. Cinovas rent richting de bal. Cinovas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:1

9e minuut.
Kielland geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ravndal met de inworp. Nistad geeft een lange en hoge pass. Cinovas kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Hindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:2

11e minuut.
Ravndal probeert naar een medespeler te passen. Nistad rent richting de bal. Nistad passt de bal met de wreef. Husøy rent richting de bal. Husøy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rognli probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ravndal neemt de hoekschop. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Solum geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bakke de bal onder controle te krijgen. Muratori speelt de bal door. Cinovas rent richting de bal. Cinovas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Nistad de bal. Nistad met een sublieme pass. Cinovas rent richting de bal. Cinovas geeft een lange en hoge pass. Hindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:3

18e minuut.
Helgeland speelt de bal door. Cinovas rent richting de bal. Lysgård rent richting de bal. Cinovas onderschept slim de pass. Cinovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nistad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Walderhaug de bal. Husøy rent richting de bal. Husøy draait met de bal, schiet en ... Hindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:4

23e minuut.
Åkre passt de bal in één keer door. Walderhaug is nu in balbezit. Solum rent richting de bal. Husøy verovert de bal door een tackle van achteren. Husøy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Moen is nu in balbezit. Moen geeft een hoge lob. Ravndal kopt de bal weg. Cinovas heeft problemen om de bal te vangen. Cinovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:5

29e minuut.
Kielland is nu in balbezit. Ravndal verovert de bal door een tackle van achteren. Ravndal speelt de bal door. Husøy rent richting de bal. Husøy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kielland geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ravndal met een snelle inworp. Nistad is nu in balbezit. Nistad geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Muratori met een sublieme pass. Nistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistad passt de bal in één keer door. Husøy rent richting de bal. Husøy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Solum is nu in balbezit. Ravndal onderschept slim de pass. Nistad probeert naar een medespeler te passen. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Sveen onderschept slim de pass. Sveen geeft de bal voor. Husøy kopt de bal weg. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Warriors 75%, Grumpy Dinasours 25%.
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:5

48e minuut.
Walderhaug geeft de bal voor. Inworp. Sjøli met de inworp. Cinovas rent richting de bal. Cinovas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Sjøli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solum is nu in balbezit. Sjøli verovert de bal door een tackle van achteren. Sjøli speelt de bal door. Cinovas probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:6

56e minuut.
Nistad onderschept slim de pass. Nistad passt de bal zonder na te denken. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinovas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sjøli bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sjøli zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sjøli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sjøli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Leikvoll is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lysgård met een snel genomen vrije trap. Sveen geeft de bal voor. Daar is Husøy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ravndal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielland begaat een overtreding. Nistad raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nistad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Kielland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistad probeert naar een medespeler te passen. Husøy is nu in balbezit. Husøy haalt uit met een fantastische trap. Hindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:7

70e minuut.
Cinovas verovert de bal door een tackle van achteren. Cinovas geeft een lange en hoge pass. Daar is Rognli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Muratori probeert naar een medespeler te passen. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walderhaug tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cinovas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cinovas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Hindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:8

77e minuut.
Kielland geeft een hoge lob. Rugland heeft problemen om de bal te vangen. Muratori geeft een lange en hoge pass. Husøy is nu in balbezit. Husøy geeft een lange en hoge pass. Hindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nistad zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Husøy is nu in balbezit. Husøy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Moen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rugland. Moen raakt geblesseerd tijdens het duel. Sveen met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Walderhaug de bal. Husøy is nu in balbezit. Husøy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cinovas rent richting de bal. Cinovas schiet op doel. Hindenes bokst de bal weg.

84e minuut.
Ravndal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cinovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysgård rent richting de bal. Cinovas verovert de bal door een tackle van achteren. Cinovas draait met de bal, schiet en ... Hindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Eilertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravndal verovert de bal door een tackle van achteren. Ravndal passt de bal met de wreef. Husøy is nu in balbezit. Husøy schiet op doel. Hindenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cinovas rent richting de bal. Cinovas haalt uit met een fantastische trap. Hindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:9

87e minuut.
Rugland probeert naar een medespeler te passen. Helgeland is nu in balbezit. Husøy onderschept slim de pass. Husøy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Warriors 81%, Grumpy Dinasours 19%.
United Warriors - Grumpy Dinasours 0:10