Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grumpy Dinasours Dala-Fram 88
Smart Tactiek 343Ony
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 39
solid Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Muratori geeft een lange en hoge pass. Krogstad kopt de bal weg. Daar is Moen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rognli is nu in balbezit. Rognli schiet op doel. Aanestad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Sjøgren probeert de bal aan de voet te houden. Nistad geeft een hoge lob. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy draait met de bal, schiet en ... Engebråten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Inworp. Bălăcescu met de inworp. Nistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistad geeft de bal voor. Husøy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Moen speelt de bal door. Bălăcescu probeert naar een medespeler te passen. Cinovas rent richting de bal. Cinovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Dala-Fram 88 1:0

37e minuut.
Bakke speelt de bal door. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu probeert naar een medespeler te passen. Husøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 43%, Dala-Fram 88 57%.
Grumpy Dinasours - Dala-Fram 88 1:0

48e minuut.
Nordheim geeft een lange en hoge pass. Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøgren passt de bal met de wreef. Rognli rent richting de bal. Rognli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Krogstad is nu in balbezit. Muratori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krogstad raakt geblesseerd tijdens het duel. Gökdeniz met een snel genomen vrije trap. Bakke kopt de bal weg. Daar is Røssland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordheim draait met de bal, schiet en ... Aanestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Bălăcescu geeft een lange en hoge pass. Husøy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Solheim neemt vlug de vrije trap. Rognli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Moldskred onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bălăcescu neemt de hoekschop. Husøy maakt een snoekduik en kopt de bal. Engebråten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Sjøli heeft problemen om de bal te vangen. Krogstad rent richting de bal. Krogstad passt de bal zonder na te denken. Rognli rent richting de bal. Rognli haalt uit met een fantastische trap. Aanestad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Nistad kopt de bal weg. Klungelig pakt Solheim de bal. Cinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Husøy rent richting de bal. Husøy haalt uit met een fantastische trap. Engebråten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 46%, Dala-Fram 88 54%.
Grumpy Dinasours - Dala-Fram 88 1:0