Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Godset United Warriors
352DEFNY Tactiek 433
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 18.5
formidabel Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Myhrvold kopt de bal weg. Walseth is nu in balbezit. Kvalvåg is nu in balbezit. Kvalvåg schiet op doel. Hindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Myhrvold de bal. Myhrvold probeert naar een medespeler te passen. Kvalvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalvåg haalt uit met een fantastische trap. Hindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 2:0

14e minuut.
Walseth passt de bal met de wreef. Kvalvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalvåg speelt de bal door. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Eilertsen rent richting de bal. Kojedal verovert de bal door een tackle van achteren. Kojedal geeft een hoge lob. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Maurstad is nu in balbezit. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold passt de bal zonder na te denken. Kvalvåg heeft problemen om de bal te vangen. Kvalvåg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lysgård is nu in balbezit. Maurstad onderschept slim de pass. Maurstad probeert naar een medespeler te passen. Kvalvåg rent richting de bal. Kvalvåg schiet op doel. Hindenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 3:0

20e minuut.
Sæbø is nu in balbezit. Sæbø passt de bal in één keer door. Walseth probeert naar een medespeler te passen. Kvalvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalvåg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 4:0

21e minuut.
Eilertsen is nu in balbezit. Kojedal onderschept slim de pass. Kojedal met een sublieme pass. Kvalvåg rent richting de bal. Kvalvåg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Leikvoll onderschept slim de pass. Leikvoll geeft een hoge lob. Kojedal met een sublieme pass. Kvalvåg rent richting de bal. Kvalvåg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Sæbø geeft de bal voor. Klungelig pakt Kvalvåg de bal. Myhrvold speelt de bal door. Kvalvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalvåg haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Sagen passt de bal met de wreef. Kvalvåg probeert naar een medespeler te passen. Walseth rent richting de bal. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hindenes trapt de bal weg van het doel. Sæbø kopt de bal weg. Kvalvåg heeft problemen om de bal te vangen. Kvalvåg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 5:0

32e minuut.
Walseth is nu in balbezit. Sæbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæbø probeert naar een medespeler te passen. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Walseth onderschept slim de pass. Walseth passt de bal met de wreef. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 6:0

38e minuut.
Walseth probeert de bal aan de voet te houden. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad speelt de bal door. Kvalvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalvåg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kojedal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sæbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæbø passt de bal zonder na te denken. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 17%, United Warriors 83%.
Godset - United Warriors 6:0

46e minuut.
Sæbø is nu in balbezit. Sæbø passt de bal met de wreef. Walseth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap. Hindenes bokst de bal weg. Daar is Walderhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walseth rent richting de bal. Walseth haalt uit met een fantastische trap. Hindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Lysgård rent richting de bal. Myhrvold onderschept slim de pass. Myhrvold probeert naar een medespeler te passen. Walseth rent richting de bal. Walseth draait met de bal, schiet en ... Hindenes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 7:0

51e minuut.
Kojedal met een snelle inworp. Sæbø probeert naar een medespeler te passen. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 8:0

55e minuut.
Sæbø kopt de bal weg. Kojedal probeert naar een medespeler te passen. Walseth heeft problemen om de bal te vangen. Walseth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 9:0

58e minuut.
Lysgård is nu in balbezit. Maurstad onderschept slim de pass. Maurstad probeert naar een medespeler te passen. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hindenes met een harde bal richting middenveld. Ødegård kopt de bal weg. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Myhrvold de bal. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kvalvåg rent richting de bal. Kvalvåg geeft een hoge lob. Maurstad is nu in balbezit. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hindenes trapt de bal weg. Sæbø met een sublieme pass. Kvalvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalvåg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold speelt de bal door. Klungelig pakt Kvalvåg de bal. Kvalvåg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 10:0

71e minuut.
Sagen speelt de bal door. Myhrvold rent richting de bal. Walderhaug rent richting de bal. Myhrvold verovert de bal door een tackle van achteren. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sagen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ødegård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ødegård speelt de bal door. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ødegård kopt de bal weg. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth rent richting de bal. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kojedal probeert naar een medespeler te passen. Walseth heeft problemen om de bal te vangen. Walseth probeert naar een medespeler te passen. Kvalvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalvåg schiet op doel. Paal! Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 11:0

80e minuut.
Åkre probeert de bal aan de voet te houden. Ødegård rent richting de bal. Rugland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rugland krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Lysgård rent richting de bal. Maurstad verovert de bal door een tackle van achteren. Maurstad probeert naar een medespeler te passen. Myhrvold heeft problemen om de bal te vangen. Myhrvold passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Solum met een sublieme pass. Ek geeft de bal voor. Kvalvåg rent richting de bal. Kvalvåg haalt uit met een fantastische trap. Hindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - United Warriors 12:0

88e minuut.
Walseth rent richting de bal. Kvalvåg is nu in balbezit. Walseth rent richting de bal. Kvalvåg rent richting de bal. Kvalvåg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 13%, United Warriors 87%.
Godset - United Warriors 12:0