Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 22:00
  • Competitiewedstrijd: Liga de Treino
  • Stadion: Pelegão
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4599
Sindicato S. A. Lendas do FUT
10 Tactiek Tik tak
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
41.3 gemiddelde waardering 47.3
adequate Schieten good
solid Passen solid
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Melo onderschept slim de pass. Skrzypek geeft een lange en hoge pass. Daar is Dujela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dujela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Lendas do FUT 0:1

6e minuut.
Petkovic rent richting de bal. Petkovic passt de bal in één keer door. Zidane is nu in balbezit. Zidane haalt uit met een fantastische trap. Tłokiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sindicato S. A. - Lendas do FUT 1:1

19e minuut.
Daar is Gusmão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusmão geeft de bal voor. Araújo rent richting de bal. Dujela verovert de bal door een tackle van achteren. Dujela haalt uit met een fantastische trap. Ferreira bokst de bal weg.

26e minuut.
Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmoukis onderschept slim de pass. Chalmoukis probeert naar een medespeler te passen. Melo is nu in balbezit. Melo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bandeira met de inworp. Petkovic speelt de bal door. Zidane is nu in balbezit. Zidane schiet op doel. Tłokiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chalmoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmoukis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pacheco de bal. Skrzypek rent richting de bal. Skrzypek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Lendas do FUT 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 68%, Lendas do FUT 32%.
Sindicato S. A. - Lendas do FUT 1:2

68e minuut.
Amir is nu in balbezit. Amir passt de bal met de wreef. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela haalt uit met een fantastische trap. Ferreira probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chalmoukis is nu in balbezit. Chalmoukis geeft een hoge lob. Dujela rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Amir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dujela springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Lendas do FUT 1:3

73e minuut.
Gusmão geeft een hoge lob. Melo met een sublieme pass. Chalmoukis rent richting de bal. Chalmoukis geeft een hoge lob. Dujela maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Melo kopt de bal weg. Daar is Dujela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marut bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Ferreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Melo geeft de bal voor. Dujela is nu in balbezit. David begaat een overtreding. Dujela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 69%, Lendas do FUT 31%.
Sindicato S. A. - Lendas do FUT 1:3