Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chronus ArtBen
2x2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
51% Spel op eigen helft 49%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 21.7
outstanding Schieten unsatisfactory
very good Passen weak
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Marin kan de bal niet met de borst controleren. Marin probeert naar een medespeler te passen. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - ArtBen 1:0

5e minuut.
Oponente kan de bal niet met de borst controleren. Pojar onderschept slim de pass. Richter begaat een overtreding. Pojar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pojar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Dicá heeft problemen om de bal te vangen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto rent richting de bal. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - ArtBen 2:0

9e minuut.
Marin rent richting de bal. Osa onderschept slim de pass. Osa geeft een lange en hoge pass. Daar is Pojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - ArtBen 3:0

11e minuut.
Ambrosio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pojar de bal. Oponente rent richting de bal. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar draait met de bal, schiet en ... Acerola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... Acerola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Marin met de inworp. Nedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedev geeft een hoge lob. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Baert is nu in balbezit. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Picanha met een sublieme pass. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal met de wreef. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... Belfort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - ArtBen 4:0

25e minuut.
Nedev verovert de bal door een tackle van achteren. Nedev passt de bal zonder na te denken. Daar is Pojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar schiet op doel. Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - ArtBen 5:0

27e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal met de wreef. Dicá rent richting de bal. Pojar onderschept slim de pass. Pojar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Amâncio met een snelle inworp. Osa rent richting de bal. Osa geeft een lange en hoge pass. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nedev geeft een lange en hoge pass. Amâncio kopt de bal weg. Pojar kan de bal niet met de borst controleren. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - ArtBen 6:0

39e minuut.
Dicá probeert naar een medespeler te passen. Picanha heeft problemen om de bal te vangen. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osa speelt de bal door. Starkauskas geeft een hoge lob. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - ArtBen 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 47%, ArtBen 53%.
Chronus - ArtBen 7:0

51e minuut.
Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Baert onderschept slim de pass. Baert passt de bal in één keer door. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Acerola bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Baert speelt de bal door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinto krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. Osa speelt de bal door. Tarnowski heeft problemen om de bal te vangen. Dicá is nu in balbezit. Tarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Tarnowski is nu in balbezit. Paal! Tarnowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Picanha kopt de bal weg. Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski speelt de bal door. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gené bereikt de bal nog maar net als eerste. Gené geeft een hoge lob. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel. Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - ArtBen 8:0

65e minuut.
Dicá heeft problemen om de bal te vangen. Baert bereikt de bal nog maar net als eerste. Baert passt de bal in één keer door. Pojar rent richting de bal. Pojar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Baert onderschept slim de pass. Baert geeft een lange en hoge pass. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - ArtBen 9:0

74e minuut.
Klungelig pakt Pojar de bal. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Belfort kopt de bal weg. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Starkauskas passt de bal met de wreef. Osa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pojar is nu in balbezit. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - ArtBen 10:0

85e minuut.
Baert geeft een hoge lob. Daar is Oponente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baert rent richting de bal. Baert draait met de bal, schiet en ... Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pojar onderschept slim de pass. Belfort legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pojar raakt geblesseerd tijdens het duel. Pojar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 56%, ArtBen 44%.
Chronus - ArtBen 10:0