Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArtBen Lendas do FUT
Normal Tactiek Tik tak
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 45.1
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is Dicá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dujela onderschept slim de pass. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:1

3e minuut.
Barros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalmoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmoukis passt de bal met de wreef. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Barros probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skrzypek de bal. Skrzypek met een sublieme pass. Drvendžija is nu in balbezit. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Drvendžija passt de bal met de wreef. Chalmoukis rent richting de bal. Chalmoukis geeft de bal voor. Klungelig pakt Dujela de bal. Dujela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:2

19e minuut.
Acerola met een harde bal richting middenveld. Amir kopt de bal weg. Skrzypek speelt de bal door. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Durmoqov met een sublieme pass. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir geeft de bal voor. Dujela rent richting de bal. Dujela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Barros probeert de bal met de borst te controleren. Ambrosio rent richting de bal. Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dujela is nu in balbezit. Dujela passt de bal zonder na te denken. Drvendžija is nu in balbezit. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Richter de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:3

28e minuut.
Amir rent richting de bal. Amir geeft een lange en hoge pass. Dujela maakt een snoekduik en kopt de bal. Drvendžija is nu in balbezit. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:4

37e minuut.
Amir passt de bal in één keer door. Dujela is nu in balbezit. Belfort rent richting de bal. Dujela verovert de bal door een tackle van achteren. Dujela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Acerola trapt de bal weg van het doel. Skrzypek kopt de bal weg. Drvendžija kan de bal niet met de borst controleren. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dujela probeert naar een medespeler te passen. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Richter krijgt een gele kaart. Drvendžija raakt geblesseerd tijdens het duel. Skrzypek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dujela geeft een hoge lob. Richter rent richting de bal. Drvendžija verovert de bal door een tackle van achteren. Drvendžija schiet op doel. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:5

44e minuut.
Melo is nu in balbezit. Skrzypek is nu in balbezit. Skrzypek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dujela de bal. Dujela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArtBen 82%, Lendas do FUT 18%.
ArtBen - Lendas do FUT 0:5

47e minuut.
Durmoqov met de inworp. Melo speelt de bal door. Skrzypek is nu in balbezit. Dujela is nu in balbezit. Dujela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Chalmoukis probeert naar een medespeler te passen. Skrzypek is nu in balbezit. Skrzypek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dujela de bal. Dujela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:6

50e minuut.
Daar is Oponente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drvendžija verovert de bal door een tackle van achteren. Drvendžija probeert naar een medespeler te passen. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Gusmão geeft een hoge lob. Klungelig pakt Richter de bal. Dujela is nu in balbezit. Dujela haalt uit met een fantastische trap. Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:7

54e minuut.
Chalmoukis met een sublieme pass. Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo onderschept slim de pass. Melo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:8

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acerola trapt de bal weg van het doel. Amir kopt de bal weg. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:9

57e minuut.
Klungelig pakt Amir de bal. Amir geeft de bal voor. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Amir speelt de bal door. Dujela is nu in balbezit. Dujela passt de bal met de wreef. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruivo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Amâncio geeft een hoge lob. Inworp. Amir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrzypek geeft een lange en hoge pass. Dujela maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:10

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roiz komt het veld opgelopen. Cebolinha komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Drvendžija passt de bal in één keer door. Daar is Chalmoukis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalmoukis geeft een lange en hoge pass. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:11

70e minuut.
Amâncio rent richting de bal. Amir onderschept slim de pass. Amir passt de bal in één keer door. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:12

71e minuut.
Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija verovert de bal door een tackle van achteren. Drvendžija passt de bal zonder na te denken. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:13

75e minuut.
Ambrozio verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrozio geeft de bal voor. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Melo is nu in balbezit. Melo passt de bal met de wreef. Chalmoukis speelt de bal door. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha schiet op doel. Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acerola trapt de bal weg. Klungelig pakt Amâncio de bal. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Acerola trapt de bal weg van het doel. Cebolinha kopt de bal weg. Belfort probeert de bal aan de voet te houden. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:14

82e minuut.
Amir met de inworp. Skrzypek rent richting de bal. Skrzypek geeft de bal voor. Daar is Drvendžija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:15

85e minuut.
Skrzypek probeert naar een medespeler te passen. Oponente is nu in balbezit. Oponente passt de bal met de wreef. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArtBen - Lendas do FUT 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArtBen 84%, Lendas do FUT 16%.
ArtBen - Lendas do FUT 0:16