Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chronus Sindicato S. A.
2x2 Tactiek 10
60% Balbezit 40%
63% Spel op eigen helft 37%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 42.6
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen matig


7e minuut.
Mrázek geeft een lange en hoge pass. Baert rent richting de bal. Baert speelt de bal door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mrázek is nu in balbezit. Mrázek geeft een lange en hoge pass. Ragi kopt de bal weg. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Nedev passt de bal met de wreef. Mrázek rent richting de bal. Mrázek geeft de bal voor. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Ferreira trapt de bal weg van het doel. Ragi kopt de bal weg. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Valdo rent richting de bal. Pojar onderschept slim de pass. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar onderschept slim de pass. Pojar draait met de bal, schiet en ... Ferreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Nedev geeft een hoge lob. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo geeft een hoge lob. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 62%, Sindicato S. A. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chronus - Sindicato S. A. 0:0

50e minuut.
Mrázek is nu in balbezit. Mrázek geeft een hoge lob. Petkovic kopt de bal weg. Ragi is nu in balbezit. Ragi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Baert geeft een hoge lob. Klungelig pakt David de bal. Pojar onderschept slim de pass. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Sindicato S. A. 1:0

61e minuut.
Zidane rent richting de bal. Zidane passt de bal met de wreef. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Sindicato S. A. 2:0

62e minuut.
Zidane speelt de bal door. Ragi rent richting de bal. Pojar onderschept slim de pass. Pojar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pojar probeert de bal met de borst te controleren. Ambrosio speelt de bal door. Araújo is nu in balbezit. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Baert verovert de bal door een tackle van achteren. Baert geeft een lange en hoge pass. Araújo rent richting de bal. Pojar onderschept slim de pass. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Ferreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Baert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petkovic. Petkovic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 64%, Sindicato S. A. 36%.
Chronus - Sindicato S. A. 2:0