Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 21:59
  • Competitiewedstrijd: Liga de Treino
  • Stadion: Pelegão
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1859
Sindicato S. A. ArtBen
10 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 20.3
uitmuntend Schieten slecht
formidabel Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Frygier passt de bal zonder na te denken. Amâncio is nu in balbezit. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Belfort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acerola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 1:0

4e minuut.
Inworp. Ponteiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uliniarz met een sublieme pass. Egressy rent richting de bal. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 2:0

4e minuut.
Daar is Dicá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uliniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Uliniarz passt de bal in één keer door. Egressy is nu in balbezit. Egressy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Egressy is nu in balbezit. Petkovic rent richting de bal. Petkovic passt de bal in één keer door. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Camilo passt de bal met de wreef. Ponteiro met een sublieme pass. Egressy is nu in balbezit. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 3:0

11e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio met een sublieme pass. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 4:0

13e minuut.
Ponteiro geeft de bal voor. Belfort onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petkovic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uliniarz springt en kopt de bal. Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 5:0

15e minuut.
Camilo passt de bal met de wreef. Ambrosio speelt de bal door. Klungelig pakt Uliniarz de bal. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ponteiro passt de bal zonder na te denken. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petkovic raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Uliniarz neemt de penalty, wat een uithaal! Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 6:0

16e minuut.
Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio geeft een hoge lob. Uliniarz kopt de bal weg. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ponteiro is nu in balbezit. Ponteiro speelt de bal door. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Belfort de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ponteiro rent richting de bal. Ponteiro passt de bal in één keer door. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz schiet op doel. Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 7:0

24e minuut.
Camilo kopt de bal weg. Egressy is nu in balbezit. Pinto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Egressy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uliniarz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio geeft een hoge lob. Egressy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 8:0

25e minuut.
Picanha passt de bal zonder na te denken. Inworp. Ambrosio met een snelle inworp. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 9:0

26e minuut.
Richter probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio passt de bal zonder na te denken. Daar is Uliniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Richter de bal. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 10:0

27e minuut.
Daar is Picanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picanha passt de bal zonder na te denken. Oponente rent richting de bal. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Acerola met een harde bal richting middenveld. Petkovic kopt de bal weg. Uliniarz is nu in balbezit. Egressy rent richting de bal. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Acerola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy rent richting de bal. Egressy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 11:0

30e minuut.
Petkovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Amâncio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Egressy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uliniarz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 12:0

33e minuut.
Oponente speelt de bal door. Simão geeft een hoge lob. Pinto kopt de bal weg. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio geeft de bal voor. Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz passt de bal in één keer door. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ... Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 13:0

38e minuut.
Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy probeert naar een medespeler te passen. Petkovic rent richting de bal. Petkovic geeft de bal voor. Uliniarz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ponteiro met een sublieme pass. Petkovic rent richting de bal. Petkovic met een sublieme pass. Daar is Egressy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egressy draait met de bal, schiet en ... Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Uliniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 14:0

42e minuut.
Daar is Camilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camilo probeert naar een medespeler te passen. Petkovic probeert naar een medespeler te passen. Egressy rent richting de bal. Egressy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 15:0

45e minuut.
Petkovic passt de bal in één keer door. Ponteiro rent richting de bal. Ponteiro passt de bal in één keer door. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 11%, ArtBen 89%.
Sindicato S. A. - ArtBen 15:0

46e minuut.
Petkovic rent richting de bal. Petkovic probeert naar een medespeler te passen. Ponteiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Egressy de bal. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 16:0

48e minuut.
Ambrosio speelt de bal door. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz is nu in balbezit. Ponteiro rent richting de bal. Ponteiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Petkovic passt de bal met de wreef. Camilo rent richting de bal. Camilo geeft een lange en hoge pass. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 17:0

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Araújo komt het veld opgelopen. Marut komt het veld opgelopen. Farruggia komt het veld opgelopen. Ferreira komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petkovic zal de hoekschop nemen. Ambrosio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Petkovic is nu in balbezit. Uliniarz rent richting de bal. Simão bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambrosio geeft een hoge lob. Farruggia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 18:0

60e minuut.
Ponteiro passt de bal in één keer door. Uliniarz rent richting de bal. Belfort onderschept slim de pass. Farruggia verovert de bal door een tackle van achteren. Farruggia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 19:0

62e minuut.
Ponteiro passt de bal zonder na te denken. Petkovic rent richting de bal. Petkovic passt de bal met de wreef. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Daar is Ambrosio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Belfort kopt de bal weg. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 20:0

64e minuut.
Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio probeert naar een medespeler te passen. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia haalt uit met een fantastische trap. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 21:0

65e minuut.
Amâncio rent richting de bal. Amâncio met een sublieme pass. Daar is Belfort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia onderschept slim de pass. Farruggia geeft een lange en hoge pass. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 22:0

70e minuut.
Klungelig pakt Ponteiro de bal. Camilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro met een sublieme pass. Farruggia is nu in balbezit. Farruggia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ambrosio zal de hoekschop nemen. Farruggia rent richting de bal. Farruggia draait met de bal, schiet en ... Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 23:0

73e minuut.
Daar is Farruggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uliniarz is nu in balbezit. Belfort is nu in balbezit. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 24:0

74e minuut.
Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic is nu in balbezit. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap. Ponteiro probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Petkovic is nu in balbezit. Farruggia is nu in balbezit. Farruggia passt de bal in één keer door. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 25:0

80e minuut.
Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz schiet op doel. Richter probeert de bal aan de voet te houden. Ambrosio geeft de bal voor. Farruggia springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Acerola speelt de bal door. Petkovic kopt de bal weg. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap. Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Farruggia heeft problemen om de bal te vangen. Farruggia geeft een hoge lob. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - ArtBen 26:0

88e minuut.
Uliniarz passt de bal met de wreef. Simão geeft de bal voor. Marin probeert de bal aan de voet te houden. Farruggia is nu in balbezit. Farruggia haalt uit met een fantastische trap. Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 11%, ArtBen 89%.
Sindicato S. A. - ArtBen 26:0