Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lendas do FUT Chronus
Tik tak Tactiek 2x2
46% Balbezit 54%
16% Spel op eigen helft 84%
34 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 60.1
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Inworp. Chalmoukis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Drvendžija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drvendžija schiet op doel. Pełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 1:0

3e minuut.
Pojar met een sublieme pass. Daar is Baert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drvendžija verovert de bal door een tackle van achteren. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Melo is nu in balbezit. Melo met een sublieme pass. Skrzypek probeert naar een medespeler te passen. Dujela rent richting de bal. Dujela schiet op doel. Pełkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Melo geeft een hoge lob. Pełkowski met een sublieme pass. Melo kopt de bal weg. Dujela is nu in balbezit. Dujela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Skrzypek kan de bal niet met de borst controleren. Skrzypek passt de bal met de wreef. Amir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drvendžija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drvendžija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Amir probeert naar een medespeler te passen. Dujela rent richting de bal. Dujela met een sublieme pass. Drvendžija is nu in balbezit. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 2:0

12e minuut.
Pojar probeert naar een medespeler te passen. Baert is nu in balbezit. Drvendžija verovert de bal door een tackle van achteren. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 3:0

15e minuut.
Chalmoukis rent richting de bal. Chalmoukis passt de bal zonder na te denken. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela draait met de bal, schiet en ... Pełkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 4:0

19e minuut.
Barros passt de bal met de wreef. Chalmoukis met een sublieme pass. Dujela is nu in balbezit. Dujela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Pełkowski trapt de bal weg. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Tłokiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 4:1

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Skrzypek de bal onder controle te krijgen. Amir met een sublieme pass. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 5:1

24e minuut.
Nedev geeft een hoge lob. Inworp. Chalmoukis met een snelle inworp. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Amir kopt de bal weg. Daar is Dujela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dujela speelt de bal door. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 6:1

28e minuut.
Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija met een sublieme pass. Dujela rent richting de bal. Dujela schiet op doel. Pełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 7:1

31e minuut.
Durmoqov speelt de bal door. Dujela rent richting de bal. Dujela met een sublieme pass. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... Pełkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Drvendžija rent richting de bal. Baert rent richting de bal. Drvendžija onderschept slim de pass. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... Pełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 8:1

39e minuut.
Barros passt de bal in één keer door. Drvendžija rent richting de bal. Tarnowski speelt de bal door. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pełkowski trapt de bal weg. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... Tłokiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 8:2

42e minuut.
Amir passt de bal met de wreef. Dujela is nu in balbezit. Dujela passt de bal zonder na te denken. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Drvendžija probeert naar een medespeler te passen. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Baert is nu in balbezit. Dujela verovert de bal door een tackle van achteren. Dujela draait met de bal, schiet en ... Pełkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendas do FUT 18%, Chronus 82%.
Lendas do FUT - Chronus 8:2

48e minuut.
Dujela is nu in balbezit. Dujela passt de bal zonder na te denken. Drvendžija is nu in balbezit. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... Pełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 9:2

51e minuut.
Ambrozio met een sublieme pass. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir probeert naar een medespeler te passen. Drvendžija heeft problemen om de bal te vangen. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija onderschept slim de pass. Drvendžija geeft een lange en hoge pass. Pełkowski bokst de bal weg. Dujela maakt een snoekduik en kopt de bal. Pełkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 10:2

57e minuut.
Melo geeft de bal voor. Dujela is nu in balbezit. Dujela passt de bal zonder na te denken. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pełkowski met een sublieme pass. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... Tłokiński bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruivo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Baert geeft de bal voor. Chalmoukis rent richting de bal. Osa maakt een afschuwelijke overtreding. Osa krijgt een gele kaart. Chalmoukis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cebolinha komt het veld opgelopen. Roiz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Skrzypek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amir rent richting de bal. Amir met een sublieme pass. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha draait met de bal, schiet en ... Pełkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 11:2

70e minuut.
Amir speelt de bal door. Klungelig pakt Chalmoukis de bal. Chalmoukis probeert naar een medespeler te passen. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija passt de bal in één keer door. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha schiet op doel. Pełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 12:2

74e minuut.
Ambrozio kopt de bal weg. Melo heeft problemen om de bal te vangen. Melo probeert naar een medespeler te passen. Amir rent richting de bal. Amir speelt de bal door. Pełkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drvendžija heeft problemen om de bal te vangen. Drvendžija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 13:2

76e minuut.
Melo is nu in balbezit. Baert is nu in balbezit. Skrzypek probeert naar een medespeler te passen. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 14:2

79e minuut.
Chalmoukis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo passt de bal in één keer door. Skrzypek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypek passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Pełkowski trapt de bal weg. Melo controleert de bal met de borst. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Roiz de bal. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel. Gusmão probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Amir rent richting de bal. Amir met een sublieme pass. Klungelig pakt Cebolinha de bal. Skrzypek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypek haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski bokst de bal weg. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendas do FUT - Chronus 15:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendas do FUT 13%, Chronus 87%.
Lendas do FUT - Chronus 15:2