Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra Amaron Onibaku Combi
TN DH AH Tactiek 442 TSO V2
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
53.1 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Dieudonné verovert de bal door een tackle van achteren. Dieudonné passt de bal in één keer door. Leray rent richting de bal. Leray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - Onibaku Combi 0:1

4e minuut.
Condrea probeert naar een medespeler te passen. Testori geeft een lange en hoge pass. Zwirko rent richting de bal. Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Vinh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mancosu rent richting de bal. Mancosu met een sublieme pass. Seewald is nu in balbezit. Seewald haalt uit met een fantastische trap. Fournier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra Amaron - Onibaku Combi 1:1

33e minuut.
Fatecha is nu in balbezit. Chatzioannou rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Testori. Testori krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ebrard kopt de bal weg. Schijvenaar geeft de bal voor. Ebrard kopt de bal weg. Dieudonné controleert de bal met de borst. Dieudonné schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seewald. Sellier raakt geblesseerd tijdens het duel. Sellier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bonitatibus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel. Bleda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - Onibaku Combi 1:2

42e minuut.
Chatzioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannou geeft de bal voor. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel. Bleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Schijvenaar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kantor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantor met een sublieme pass. Vinh is nu in balbezit. Vinh draait met de bal, schiet en ... Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 33%, Onibaku Combi 67%.
Squadra Amaron - Onibaku Combi 1:2

47e minuut.
Condrea passt de bal in één keer door. Seewald heeft problemen om de bal te vangen. Sellier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sellier krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Testori met de inworp. Kantor is nu in balbezit. Kantor geeft een hoge lob. Seewald maakt een snoekduik en kopt de bal. Fournier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra Amaron - Onibaku Combi 2:2

50e minuut.
Schijvenaar is nu in balbezit. Chatzioannou onderschept slim de pass. Chatzioannou passt de bal in één keer door. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bonitatibus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leray bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray haalt uit met een fantastische trap. Bleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leispere is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Schijvenaar passt de bal zonder na te denken. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu geeft een lange en hoge pass. Vinh is nu in balbezit. Vinh haalt uit met een fantastische trap. Fournier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Chatzioannou speelt de bal door. Fatecha geeft een lange en hoge pass. Daar is Dieudonné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - Onibaku Combi 2:3

81e minuut.
Dieudonné controleert de bal met de borst. Ebrard rent richting de bal. Leispere verovert de bal door een tackle van achteren. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Bleda bokst de bal weg.

84e minuut.
Chatzioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannou met een sublieme pass. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Bleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - Onibaku Combi 2:4

87e minuut.
Fatecha rent richting de bal. Fatecha passt de bal in één keer door. Chatzioannou rent richting de bal. Chatzioannou geeft de bal voor. Dieudonné krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 41%, Onibaku Combi 59%.
Squadra Amaron - Onibaku Combi 2:4