Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lords Onibaku Combi
HC-3 Tactiek 442 TSO V2
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.6 gemiddelde waardering 53.3
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen good


7e minuut.
Fournier speelt de bal door. Ebrard kopt de bal weg. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - Onibaku Combi 0:1

10e minuut.
Platini met een sublieme pass. Měkkýš rent richting de bal. Měkkýš geeft een hoge lob. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse haalt uit met een fantastische trap. Fournier bokst de bal weg.

18e minuut.
Ebrard geeft de bal voor. Fenouillère heeft problemen om de bal te vangen. Dieudonné verovert de bal door een tackle van achteren. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Lama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - Onibaku Combi 0:2

23e minuut.
Fatecha met een sublieme pass. Klungelig pakt Chatzioannou de bal. Chatzioannou met een sublieme pass. Leray bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - Onibaku Combi 0:3

25e minuut.
Le Brun is nu in balbezit. Měkkýš onderschept slim de pass. Měkkýš speelt de bal door. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse haalt uit met een fantastische trap. Fournier bokst de bal weg.

29e minuut.
Dakowski probeert naar een medespeler te passen. Gibert rent richting de bal. Le Brun verovert de bal door een tackle van achteren. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse haalt uit met een fantastische trap. Fournier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Měkkýš met een sublieme pass. Gosse controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zwirko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ebrard met een sublieme pass. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gosse rent richting de bal. Mathieu verovert de bal door een tackle van achteren. Gibert is nu in balbezit. Gibert schiet op doel. Fournier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné probeert naar een medespeler te passen. Fatecha rent richting de bal. Fatecha geeft een hoge lob. Leray springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pesti geeft een hoge lob. Měkkýš bereikt de bal nog maar net als eerste. Měkkýš passt de bal zonder na te denken. Gosse rent richting de bal. Gosse haalt uit met een fantastische trap. Fournier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords 52%, Onibaku Combi 48%.
Lords - Onibaku Combi 0:3

46e minuut.
de Bock komt het veld opgelopen. Marie komt het veld opgelopen. Venäläinen komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dieudonné passt de bal in één keer door. Zwirko rent richting de bal. Zwirko geeft de bal voor. Chatzioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Venäläinen is nu in balbezit. Sellier rent richting de bal. Venäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Venäläinen geeft een hoge lob. Gibert krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
André geeft een hoge lob. Inworp. Chatzioannou met een snelle inworp. Fatecha rent richting de bal. Fatecha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Platini passt de bal zonder na te denken. Daar is de Bock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Bock met een sublieme pass. Marie rent richting de bal. Marie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Leray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesti onderschept slim de pass. Pesti met een sublieme pass. Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Gibert rent richting de bal. Zwirko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gibert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marie neemt zijn aanloop. Fournier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - Onibaku Combi 1:3

73e minuut.
Venäläinen passt de bal in één keer door. de Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bock geeft de bal voor. Gibert maakt een snoekduik en kopt de bal. Fournier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - Onibaku Combi 2:3

75e minuut.
Zwirko geeft een lange en hoge pass. André heeft problemen om de bal te vangen. Chatzioannou rent richting de bal. Chatzioannou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
de Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bock probeert naar een medespeler te passen. Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie rent richting de bal. Marie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Diaz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de Bock kopt de bal weg. Daar is Gibert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ebrard probeert naar een medespeler te passen. Dieudonné is nu in balbezit. Klungelig pakt Dieudonné de bal. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Lama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - Onibaku Combi 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords 37%, Onibaku Combi 63%.
Lords - Onibaku Combi 2:4