Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onibaku Combi REAL RYAN
442 TSO V2 Tactiek tranquille
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
51.8 gemiddelde waardering 48.7
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Taran neemt vlug de vrije trap. Santinho rent richting de bal. Fatecha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fatecha krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mäkitupa met een sublieme pass. Fatecha kopt de bal weg. Kamionek is nu in balbezit. Dieudonné verovert de bal door een tackle van achteren. Dieudonné schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Angelillo verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzioannou probeert naar een medespeler te passen. Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha geeft een hoge lob. Dieudonné krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Brun verovert de bal door een tackle van achteren. Kalocsay begaat een overtreding. Kalocsay krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mertini is nu in balbezit. Chatzioannou onderschept slim de pass. Chatzioannou geeft de bal voor. Dieudonné maakt een snoekduik en kopt de bal. Mäkitupa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - REAL RYAN 1:0

22e minuut.
Chatzioannou passt de bal zonder na te denken. Sellier geeft een hoge lob. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné schiet op doel. Mäkitupa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - REAL RYAN 2:0

28e minuut.
Le Brun kopt de bal weg. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay met een sublieme pass. Pantov heeft problemen om de bal te vangen. Pantov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ebrard kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolotovkin de bal. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - REAL RYAN 3:0

42e minuut.
Mäkitupa trapt de bal weg van het doel. Fatecha rent richting de bal. Taran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 49%, REAL RYAN 51%.
Onibaku Combi - REAL RYAN 3:0

47e minuut.
Kamionek geeft een lange en hoge pass. Chatzioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannou passt de bal met de wreef. Fatecha is nu in balbezit. Fatecha geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - REAL RYAN 4:0

51e minuut.
Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Kalocsay controleert de bal met de borst. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Mäkitupa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - REAL RYAN 5:0

60e minuut.
Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray rent richting de bal. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pantov geeft een lange en hoge pass. Sellier kopt de bal weg. Kalocsay heeft problemen om de bal te vangen. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Taran geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mathieu de bal. Santinho is nu in balbezit. Santinho draait met de bal, schiet en ... Fournier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mathieu onderschept slim de pass. Mathieu geeft een lange en hoge pass. Angelillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné schiet op doel. Mäkitupa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - REAL RYAN 6:0

80e minuut.
Angelillo geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Piatti stond buitenspel. Conan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné schiet op doel. Mäkitupa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ebrard is nu in balbezit. Kamionek onderschept slim de pass. Kamionek passt de bal met de wreef. Piatti rent richting de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ... Paal! Fournier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kamionek onderschept slim de pass. Kamionek passt de bal in één keer door. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti draait met de bal, schiet en ... Zwirko probeert de bal aan de voet te houden. Fournier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 48%, REAL RYAN 52%.
Onibaku Combi - REAL RYAN 6:0