Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LCM 2.0 Los Miles
cuatro312_66a Tactiek Misol
56% Balbezit 44%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten adequate
weak Passen average
average Verdedigen poor


9e minuut.
Baldi met een harde bal richting middenveld. Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirrezabala begaat een overtreding. Aguirrezabala krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Olaza probeert naar een medespeler te passen. Cavassa is nu in balbezit. Aguirrezabala geeft een lange en hoge pass. Santucho rent richting de bal. Santucho haalt uit met een fantastische trap. Parada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Olaza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Izaguirre de bal. Buchmann is nu in balbezit. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LCM 2.0 62%, Los Miles 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LCM 2.0 - Los Miles 0:0

49e minuut.
Cavassa passt de bal in één keer door. Kutuzov rent richting de bal. Kutuzov probeert naar een medespeler te passen. Santucho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santucho haalt uit met een fantastische trap. Parada bokst de bal weg.

60e minuut.
Olaza met een sublieme pass. De Castro rent richting de bal. De Castro passt de bal zonder na te denken. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirrezabala onderschept slim de pass. Aguirrezabala geeft een hoge lob. Santucho is nu in balbezit. Santucho haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LCM 2.0 - Los Miles 1:0

67e minuut.
Aguirrezabala rent richting de bal. Aguirrezabala passt de bal in één keer door. Daar is Kutuzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saenz is nu in balbezit. Saenz geeft de bal voor. Parada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Buchmann schiet op doel. Baldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt De Castro de bal. De Castro schiet op doel. Baldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt De Matteis de bal. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre geeft een lange en hoge pass. Cascini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Cascini kopt de bal weg. Sorondo rent richting de bal. Sorondo geeft een lange en hoge pass. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cavassa rent richting de bal. Cavassa speelt de bal door. De Castro rent richting de bal. Buchmann rent richting de bal. Buchmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LCM 2.0 56%, Los Miles 44%.
LCM 2.0 - Los Miles 1:0