Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hijos de Obdulio FC carbonero-querido
Botijas Tactiek 4 atras nueva
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Peppo rent richting de bal. Peppo geeft een hoge lob. Gestido bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński onderschept slim de pass. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Batista speelt de bal door. Bailón met een sublieme pass. Daar is Gestido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galarza verovert de bal door een tackle van achteren. Galarza haalt uit met een fantastische trap. Farré bokst de bal weg.

26e minuut.
Ponce De León is nu in balbezit. Ponce De León geeft de bal voor. Mazzone probeert de bal aan de voet te houden. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gestido onderschept slim de pass. Gestido geeft een hoge lob. Peppo controleert de bal met de borst. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ochiuzzi rent richting de bal. Ochiuzzi passt de bal zonder na te denken. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. Carrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hijos de Obdulio FC - carbonero-querido 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hijos de Obdulio FC 59%, carbonero-querido 41%.
Hijos de Obdulio FC - carbonero-querido 0:1

85e minuut.
Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarza passt de bal zonder na te denken. Gestido is nu in balbezit. Krzymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sone onderschept slim de pass. Guarino rent richting de bal. Guarino schiet op doel. Farré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hijos de Obdulio FC - carbonero-querido 1:1

89e minuut.
Mazzone passt de bal zonder na te denken. Batista met een sublieme pass. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarza haalt uit met een fantastische trap. Farré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hijos de Obdulio FC - carbonero-querido 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hijos de Obdulio FC 56%, carbonero-querido 44%.
Hijos de Obdulio FC - carbonero-querido 2:1