Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CescBarsa Club Nacional de Futbol 33
5-2-1L-2 Tactiek 451
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 22.2
solid Schieten poor
excellent Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sowunmi zal de hoekschop nemen. Poll rent richting de bal. Poll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Club Nacional de Futbol 33 1:0

9e minuut.
Sowunmi speelt de bal door. Quesada rent richting de bal. Met opzet legt Viñas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Viñas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Poll speelt de bal door. Quesada is nu in balbezit. Quesada passt de bal zonder na te denken. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Burke passt de bal zonder na te denken. Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Quesada passt de bal zonder na te denken. Poll is nu in balbezit. Poll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Club Nacional de Futbol 33 2:0

16e minuut.
Saldaña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quirque komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Quirque verovert de bal door een tackle van achteren. Quirque met een sublieme pass. Pitrík met een sublieme pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sowunmi met een sublieme pass. Quesada rent richting de bal. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi schiet op doel. De bal raakt de paal. Russomando heeft problemen om de bal te vangen. Poll is nu in balbezit. Poll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Club Nacional de Futbol 33 3:0

23e minuut.
Burke met een sublieme pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal zonder na te denken. Poll rent richting de bal. Poll haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pitrík probeert naar een medespeler te passen. Poll is nu in balbezit. Poll passt de bal zonder na te denken. Quesada probeert de bal met de borst te controleren. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Burke met de inworp. Sowunmi met een sublieme pass. Poll rent richting de bal. Poll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Club Nacional de Futbol 33 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 23%, Club Nacional de Futbol 33 77%.
CescBarsa - Club Nacional de Futbol 33 4:0

46e minuut.
Poll verovert de bal door een tackle van achteren. Burke rent richting de bal. Burke met een sublieme pass. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. Celsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Club Nacional de Futbol 33 5:0

49e minuut.
Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria passt de bal met de wreef. Lobos is nu in balbezit. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bell met een sublieme pass. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi passt de bal zonder na te denken. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Club Nacional de Futbol 33 6:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitrík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sowunmi geeft de bal voor. Poll krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Quirque de bal. Celsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Club Nacional de Futbol 33 7:0

69e minuut.
Celsi met een sublieme pass. Sponge kopt de bal weg. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Balparda is nu in balbezit. Balparda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
das Graças trapt de bal weg. Burke is nu in balbezit. Burke probeert naar een medespeler te passen. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Pitrík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitrík passt de bal zonder na te denken. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Celsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Club Nacional de Futbol 33 8:0

85e minuut.
Balparda met een sublieme pass. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 23%, Club Nacional de Futbol 33 77%.
CescBarsa - Club Nacional de Futbol 33 8:0