Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PetFC Club Nacional de Futbol 33
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 22.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Russomando geeft een hoge lob. Garcia rent richting de bal. Garcia geeft een hoge lob. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pages verovert de bal door een tackle van achteren. Pages geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Garcia de bal onder controle te krijgen. Balparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Dias geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora is nu in balbezit. Relvas verovert de bal door een tackle van achteren. Relvas geeft een lange en hoge pass. Celsi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PetFC 45%, Club Nacional de Futbol 33 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PetFC - Club Nacional de Futbol 33 0:0

47e minuut.
Píccolo probeert naar een medespeler te passen. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Saldaña de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Club Nacional de Futbol 33 1:0

51e minuut.
Rey rent richting de bal. Sponge onderschept slim de pass. Sponge met een sublieme pass. Balparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Relvas met de inworp. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... Dias heeft problemen om de bal te vangen. Dias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - Club Nacional de Futbol 33 2:0

68e minuut.
Fortes probeert naar een medespeler te passen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viñas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PetFC 32%, Club Nacional de Futbol 33 68%.
PetFC - Club Nacional de Futbol 33 2:0