Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis Constelacion Estelar
4-4-2 Tactiek 4-4-2-A
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten solid
average Passen excellent
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołota met een sublieme pass. Klungelig pakt Kujawski de bal. Kujawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Constelacion Estelar 1:0

12e minuut.
Kačar kopt de bal weg. Gallaga rent richting de bal. Gallaga passt de bal zonder na te denken. Kucarov is nu in balbezit. Kucarov schiet op doel. Von Bilderling bokst de bal weg.

14e minuut.
Sepúlveda probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă passt de bal in één keer door. Kačar is nu in balbezit. Kačar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Coroberu verovert de bal door een tackle van achteren. Harada rent richting de bal. Coroberu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coroberu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gheorghiţă is nu in balbezit. Mella onderschept slim de pass. Mella geeft een hoge lob. Kujawski rent richting de bal. Kujawski draait met de bal, schiet en ... Von Bilderling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kucarov rent richting de bal. Kucarov passt de bal zonder na te denken. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski schiet op doel. Von Bilderling maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Alui-Gheorghe passt de bal met de wreef. Stoev geeft de bal voor. Gheorghiţă kopt de bal weg. Kačar is nu in balbezit. Kačar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - Constelacion Estelar 1:1

34e minuut.
Gallaga probeert de bal aan de voet te houden. Kucarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Burbano begaat een overtreding. Burbano krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ateniese kopt de bal weg. Kačar heeft problemen om de bal te vangen. Saboundji rent richting de bal. Feliciano rent richting de bal. Feliciano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gallaga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kujawski de bal. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski onderschept slim de pass. Kujawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Harada passt de bal in één keer door. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saboundji met een sublieme pass. Feliciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliciano draait met de bal, schiet en ... Marañon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Constelacion Estelar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 45%, Constelacion Estelar 55%.
No tengo tennis - Constelacion Estelar 1:2

56e minuut.
Feliciano rent richting de bal. Harada rent richting de bal. Harada speelt de bal door. Saboundji is nu in balbezit. Saboundji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Atçı verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Gheorghiţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kačar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga geeft een hoge lob. Kujawski is nu in balbezit. Kujawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gallaga geeft de bal voor. Kujawski is nu in balbezit. Gheorghiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gheorghiţă krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mella is nu in balbezit. Mella speelt de bal door. Gallaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski rent richting de bal. Kujawski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Harada passt de bal met de wreef. Burbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Burbano geeft een lange en hoge pass. Kačar is nu in balbezit. Kačar haalt uit met een fantastische trap. Marañon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gallaga probeert de bal met de borst te controleren. Gołota rent richting de bal. Gallaga verovert de bal door een tackle van achteren. Kucarov rent richting de bal. Kucarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gheorghiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saboundji rent richting de bal. Mella verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 46%, Constelacion Estelar 54%.
No tengo tennis - Constelacion Estelar 1:2