Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS INCAS F.C. Colinas F.c
Titulo Tactiek B-1
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
45.1 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten average
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Varholak rent richting de bal. Muńoz onderschept slim de pass. Diniz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diniz krijgt een gele kaart. Muńoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cueto wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Diniz onderschept slim de pass. Diniz passt de bal in één keer door. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski geeft de bal voor. Bell springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bell kopt de bal weg. Latocha geeft de bal voor. Dulanto met een sublieme pass. Muńoz rent richting de bal. Muńoz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Acasuzo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Muńoz kopt de bal weg. Diniz rent richting de bal. Troncoso onderschept slim de pass. Troncoso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ceglár is nu in balbezit. Morariu verovert de bal door een tackle van achteren. Morariu schiet op doel. Latocha probeert de bal aan de voet te houden. bin Humaid probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 60%, Colinas F.c 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS INCAS F.C. - Colinas F.c 0:0

68e minuut.
Daar is Danojlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Wasielewski met de inworp. Quintanilha rent richting de bal. Quintanilha geeft de bal voor. bin Humaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Cubillas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Danojlić verovert de bal door een tackle van achteren. Quintanilha onderschept slim de pass. Quintanilha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Diniz onderschept slim de pass. Cubillas verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillas met een sublieme pass. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz schiet op doel. Pazur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Dulanto passt de bal met de wreef. Cubillas met een sublieme pass. Muńoz rent richting de bal. Muńoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Quintanilha speelt de bal door. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski met een sublieme pass. Bell rent richting de bal. Bell schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - Colinas F.c 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 51%, Colinas F.c 49%.
LOS INCAS F.C. - Colinas F.c 0:1