Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colinas F.c Constelacion Estelar
B-1 Tactiek 4-4-2-A
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Saboundji kopt de bal weg. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kříž begaat een overtreding. Kačar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gołota komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Varholak is nu in balbezit. Saboundji onderschept slim de pass. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar haalt uit met een fantastische trap. Pazur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Constelacion Estelar 0:1

22e minuut.
Inworp. Harada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feliciano is nu in balbezit. Feliciano haalt uit met een fantastische trap. Pazur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Constelacion Estelar 0:2

36e minuut.
Ateniese passt de bal in één keer door. Harada rent richting de bal. Harada passt de bal zonder na te denken. Feliciano is nu in balbezit. Feliciano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kříž geeft een hoge lob. Bell kopt de bal weg. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 59%, Constelacion Estelar 41%.
Colinas F.c - Constelacion Estelar 0:2

59e minuut.
Harada bereikt de bal nog maar net als eerste. Harada passt de bal in één keer door. Diniz is nu in balbezit. Feliciano verovert de bal door een tackle van achteren. Feliciano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Quintanilha speelt de bal door. Wasielewski probeert naar een medespeler te passen. Bell is nu in balbezit. Bell draait met de bal, schiet en ... Von Bilderling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Constelacion Estelar 1:2

67e minuut.
Ateniese speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pytelka de bal onder controle te krijgen. Harada rent richting de bal. Harada geeft een hoge lob. Kačar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Constelacion Estelar 1:3

76e minuut.
Gheorghiţă probeert naar een medespeler te passen. Harada rent richting de bal. Harada passt de bal in één keer door. Saboundji rent richting de bal. Saboundji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 65%, Constelacion Estelar 35%.
Colinas F.c - Constelacion Estelar 1:3