Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS INCAS F.C. No tengo tennis
Titulo Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
46.1 gemiddelde waardering 42.7
adequate Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Mella heeft problemen om de bal te vangen. Mella geeft een hoge lob. Barco controleert de bal met de borst. Kujawski is nu in balbezit. Kujawski draait met de bal, schiet en ... bin Humaid bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
bin Humaid met een sublieme pass. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Troncoso zijn tegenspeler op de grond. Troncoso krijgt een gele kaart. Mella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kucarov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gallaga probeert naar een medespeler te passen. Mella rent richting de bal. Mella geeft een hoge lob. Kucarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mella geeft de bal voor. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski passt de bal zonder na te denken. Kucarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Troncoso de bal. Ferreri rent richting de bal. Ferreri geeft een lange en hoge pass. Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique geeft de bal voor. Simón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Atçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troncoso is nu in balbezit. Troncoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - No tengo tennis 1:0

30e minuut.
Ganoza geeft de bal voor. Bugeja rent richting de bal. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 57%, No tengo tennis 43%.
LOS INCAS F.C. - No tengo tennis 1:0

77e minuut.
Cueto met een sublieme pass. Dulanto is nu in balbezit. Dulanto probeert naar een medespeler te passen. Muńoz rent richting de bal. Muńoz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Simón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - No tengo tennis 2:0

79e minuut.
Coroberu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroberu geeft een lange en hoge pass. Barco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kucarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucarov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 56%, No tengo tennis 44%.
LOS INCAS F.C. - No tengo tennis 2:0