Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis Colinas F.c
Arsenal Tactiek B-1
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
44.3 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten solid
average Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Fam speelt de bal door. Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella begaat een overtreding. Mella krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Stoev geeft de bal voor. Inworp. Wasielewski met de inworp. Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Atçı controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Colinas F.c 0:1

12e minuut.
Stoev geeft de bal voor. Gallaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintanilha. Quintanilha krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski geeft een hoge lob. Daar is Mella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mostowski rent richting de bal. Mostowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Morariu rent richting de bal. Kurski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fam met een snel genomen vrije trap. Mostowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha passt de bal zonder na te denken. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski geeft een hoge lob. Atçı is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Quintanilha verovert de bal door een tackle van achteren. Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Daar is Bugeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mostowski is nu in balbezit. Mostowski haalt uit met een fantastische trap. Marañon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 65%, Colinas F.c 35%.
No tengo tennis - Colinas F.c 0:1

51e minuut.
Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. Mostowski rent richting de bal. Mostowski passt de bal zonder na te denken. Morariu is nu in balbezit. Morariu schiet op doel. Marañon bokst de bal weg.

55e minuut.
Wasielewski met een snelle inworp. Gallaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintanilha krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Atçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Morariu zijn tegenspeler op de grond. Atçı raakt geblesseerd tijdens het duel. Bugeja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski haalt uit met een fantastische trap. Pazur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kujawski is nu in balbezit. Kujawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - Colinas F.c 1:1

70e minuut.
Kurski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kříž de bal. Kucarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucarov haalt uit met een fantastische trap. Pazur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Stoev onderschept slim de pass. Stoev geeft een hoge lob. Kucarov kopt de bal weg. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Stoev geeft een lange en hoge pass. Kujawski is nu in balbezit. Kujawski passt de bal met de wreef. Kucarov rent richting de bal. Kucarov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pytelka rent richting de bal. Mella onderschept slim de pass. Mella met een sublieme pass. Kucarov is nu in balbezit. Kucarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 44%, Colinas F.c 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
No tengo tennis - Colinas F.c 1:1