Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 01:29
  • Competitiewedstrijd: Magic Juan
  • Stadion: Galactico
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8933
Constelacion Estelar LOS INCAS F.C.
4-4-2-A Tactiek Titulo
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 41.9
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Saboundji geeft een hoge lob. Harada rent richting de bal. Harada geeft een hoge lob. Kačar maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Humaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - LOS INCAS F.C. 1:0

13e minuut.
Saboundji is nu in balbezit. Saboundji passt de bal zonder na te denken. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar draait met de bal, schiet en ... bin Humaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - LOS INCAS F.C. 2:0

23e minuut.
Latocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Latocha geeft een hoge lob. Troncoso kopt de bal weg. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz schiet op doel. Von Bilderling bokst de bal weg.

34e minuut.
Saboundji passt de bal met de wreef. Kłusek rent richting de bal. Harada is nu in balbezit. Harada geeft een lange en hoge pass. Kačar krijgt zijn hoofd ertegen. bin Humaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Troncoso is nu in balbezit. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sepúlveda krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gheorghiţă rent richting de bal. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar passt de bal in één keer door. Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłusek schiet op doel. bin Humaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 42%, LOS INCAS F.C. 58%.
Constelacion Estelar - LOS INCAS F.C. 2:0

54e minuut.
Harada bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Harada de bal. Harada probeert naar een medespeler te passen. Kłusek is nu in balbezit. Kłusek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Saboundji bereikt de bal nog maar net als eerste. Saboundji passt de bal zonder na te denken. Kłusek kan de bal niet met de borst controleren. Kłusek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - LOS INCAS F.C. 3:0

65e minuut.
Gheorghiţă geeft een lange en hoge pass. Ganoza controleert de bal met de borst. Harada rent richting de bal. Harada geeft een hoge lob. Kačar springt en kopt de bal. Paal! bin Humaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Barco onderschept slim de pass. Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gheorghiţă neemt de hoekschop. Kłusek krijgt zijn hoofd ertegen. bin Humaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Acasuzo is nu in balbezit. Acasuzo passt de bal zonder na te denken. Saboundji is nu in balbezit. Saboundji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gołota speelt de bal door. Saboundji rent richting de bal. Saboundji speelt de bal door. Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłusek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 28%, LOS INCAS F.C. 72%.
Constelacion Estelar - LOS INCAS F.C. 3:0