Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UCI All Stars FC FC Bebedores
3-2-1-2-2 Tactiek 523 P
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 40.3
excellent Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Calderón geeft een hoge lob. Cristóbal heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán rent richting de bal. Escobar onderschept slim de pass. Escobar draait met de bal, schiet en ... Portales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Buitenspel voor Cristóbal. Goede buitenspelval van de verdediging. Leyva neemt vlug de vrije trap. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz onderschept slim de pass. Muñiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kranevitter met een snelle inworp. Guedes geeft de bal voor. Escobar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - FC Bebedores 1:0

20e minuut.
Guedes speelt de bal door. Escobar is nu in balbezit. Guzmán maakt een afschuwelijke overtreding. Guzmán krijgt een gele kaart. Escobar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Escobar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - FC Bebedores 2:0

28e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Cristóbal rent richting de bal. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Solorzano rent richting de bal. Guedes onderschept slim de pass. Guedes met een sublieme pass. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Portales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCI All Stars FC 38%, FC Bebedores 62%.
UCI All Stars FC - FC Bebedores 2:0

46e minuut.
Labañino komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Cristóbal de bal. Linares begaat een overtreding. Cristóbal raakt geblesseerd tijdens het duel. Milanov met een snel genomen vrije trap. Escobar krijgt zijn hoofd ertegen. Labañino bokst de bal weg.

53e minuut.
Guedes is nu in balbezit. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal is nu in balbezit. Cristóbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - FC Bebedores 3:0

56e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Langdon is nu in balbezit. Cristóbal verovert de bal door een tackle van achteren. Cristóbal probeert de bal met de borst te controleren. Cristóbal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Inworp. Valenari met een snelle inworp. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Calderón probeert naar een medespeler te passen. Kranevitter is nu in balbezit. De la Rosa rent richting de bal. Kranevitter onderschept slim de pass. Kranevitter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Guedes speelt de bal door. Kranevitter rent richting de bal. Kranevitter speelt de bal door. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - FC Bebedores 4:0

71e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Leyva heeft problemen om de bal te vangen. Cristóbal is nu in balbezit. Cristóbal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cristóbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon is nu in balbezit. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Labañino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - FC Bebedores 5:0

84e minuut.
Paşcu met een snelle inworp. Solorzano heeft problemen om de bal te vangen. Solorzano geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Solís de bal onder controle te krijgen. Calderón onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Calderón passt de bal in één keer door. Kranevitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranevitter passt de bal zonder na te denken. Cristóbal is nu in balbezit. Cristóbal haalt uit met een fantastische trap. Labañino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCI All Stars FC 35%, FC Bebedores 65%.
UCI All Stars FC - FC Bebedores 5:0