Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cubans All Star FC Leopardos FC
RafaC Tactiek Doble
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 56
adequate Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilhelmsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsen geeft een lange en hoge pass. Okrzesik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bede geeft een lange en hoge pass. Salomônico is nu in balbezit. Okrzesik onderschept slim de pass. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Bede geeft een lange en hoge pass. Borges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik schiet op doel. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kulić speelt de bal door. Pustelak geeft de bal voor. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Méndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cubans All Star FC - Leopardos FC 0:1

17e minuut.
Bede speelt de bal door. Borges rent richting de bal. Borges passt de bal zonder na te denken. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Wilhelmsen probeert naar een medespeler te passen. Bede rent richting de bal. Bede passt de bal in één keer door. Borges rent richting de bal. Borges haalt uit met een fantastische trap. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Wilhelmsen passt de bal met de wreef. Bede met een sublieme pass. Okrzesik is nu in balbezit. Borges is nu in balbezit. Borges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Bede met een snelle inworp. Wilhelmsen probeert naar een medespeler te passen. Borges rent richting de bal. Borges haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cubans All Star FC 57%, Leopardos FC 43%.
Cubans All Star FC - Leopardos FC 0:1

49e minuut.
Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ironside is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lombardi komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Valdo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bede is nu in balbezit. Klungelig pakt Bede de bal. Bede passt de bal zonder na te denken. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kulić passt de bal zonder na te denken. Moya met een sublieme pass. Paly met een sublieme pass. Salva is nu in balbezit. Salva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filippazzi met de inworp. Wilhelmsen speelt de bal door. Bede rent richting de bal. Bede geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Bede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bede geeft de bal voor. Klungelig pakt Borges de bal. Borges draait met de bal, schiet en ... Méndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kulić is nu in balbezit. Kulić geeft een hoge lob. Moya heeft problemen om de bal te vangen. Ironside is nu in balbezit. Ironside schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wilhelmsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsen speelt de bal door. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede geeft een hoge lob. Borges springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Borges rent richting de bal. Borges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cubans All Star FC - Leopardos FC 0:2

76e minuut.
Limont trapt de bal weg van het doel. Wilhelmsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolognesi de bal. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges draait met de bal, schiet en ... Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Okrzesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cubans All Star FC - Leopardos FC 0:3

88e minuut.
Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban geeft de bal voor. Bede is nu in balbezit. Bede geeft een lange en hoge pass. Borges maakt een snoekduik en kopt de bal. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cubans All Star FC 49%, Leopardos FC 51%.
Cubans All Star FC - Leopardos FC 0:3