Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan eSports atletico guayana fc
Atras Tactiek Entreno
63% Balbezit 37%
40% Spel op eigen helft 60%
33 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 42.2
solide Schieten matig
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Sandoval passt de bal met de wreef. Ciocia rent richting de bal. Ciocia passt de bal in één keer door. Kubiński rent richting de bal. Kubiński draait met de bal, schiet en ... Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Echenausi speelt de bal door. Pinter speelt de bal door. Parissi is nu in balbezit. Kubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Cadíz met een sublieme pass. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Echenausi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birikimci rent richting de bal. Margiota verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ciocia met een snelle inworp. Ciocia is nu in balbezit. Castro rent richting de bal. Ciocia onderschept slim de pass. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Figuera trapt de bal weg van het doel. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi passt de bal zonder na te denken. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kubiński speelt de bal door. Molletones is nu in balbezit. Molletones geeft een lange en hoge pass. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia schiet op doel. Tamborim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - atletico guayana fc 1:0

17e minuut.
Savarino heeft problemen om de bal te vangen. Echenausi is nu in balbezit. Echenausi passt de bal zonder na te denken. Parissi rent richting de bal. Parissi passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fuenmayor rent richting de bal. Echenausi onderschept slim de pass. Fuenmayor begaat een overtreding. Fuenmayor krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Margiota onderschept slim de pass. Margiota speelt de bal door. Cadíz is nu in balbezit. Klungelig pakt Cadíz de bal. Cadíz draait met de bal, schiet en ... Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Kubiński rent richting de bal. Figuera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kubiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubiński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - atletico guayana fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 39%, atletico guayana fc 61%.
AC Milan eSports - atletico guayana fc 2:0

47e minuut.
Ruiz met een sublieme pass. Bailly probeert naar een medespeler te passen. Ciocia rent richting de bal. Daar is Ciocia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Matei de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kubiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zigdis komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Cadíz passt de bal met de wreef. Molletones speelt de bal door. Zigdis is nu in balbezit. Zigdis haalt uit met een fantastische trap. Parissi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Figuera met een harde bal richting middenveld. Echenausi rent richting de bal. Zigdis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zigdis krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Tamborim probeert naar een medespeler te passen. Castro probeert naar een medespeler te passen. Savarino rent richting de bal. Margiota verovert de bal door een tackle van achteren. Margiota draait met de bal, schiet en ... Tamborim bokst de bal weg.

62e minuut.
Klungelig pakt Cadíz de bal. Cadíz met een sublieme pass. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia schiet op doel. Tamborim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - atletico guayana fc 3:0

65e minuut.
Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor passt de bal in één keer door. Margiota rent richting de bal. Savarino onderschept slim de pass. Savarino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ciocia rent richting de bal. N`Diatt rent richting de bal. Ciocia speelt de bal door. Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor haalt uit met een fantastische trap. Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Savarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Savarino passt de bal zonder na te denken. Parissi is nu in balbezit. Margiota onderschept slim de pass. Margiota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Figuera de bal. Pinter probeert naar een medespeler te passen. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota verovert de bal door een tackle van achteren. Margiota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Ciocia rent richting de bal. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diatt verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diatt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Figuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Figuera geeft een hoge lob. Echenausi kopt de bal weg. Pinter is nu in balbezit. Pinter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - atletico guayana fc 3:1

89e minuut.
Margiota rent richting de bal. Daar is Margiota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echenausi is nu in balbezit. Margiota verovert de bal door een tackle van achteren. Margiota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 42%, atletico guayana fc 58%.
AC Milan eSports - atletico guayana fc 3:1