Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico guayana fc MaracaiboFC
Entreno Tactiek A lo Chechu
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 47.2
average Schieten excellent
good Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
MacKerchar is nu in balbezit. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi passt de bal in één keer door. MacKerchar rent richting de bal. MacKerchar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Parissi met de inworp. MacKerchar rent richting de bal. Parissi rent richting de bal. MacKerchar onderschept slim de pass. MacKerchar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Łużyński met een sublieme pass. Daar is Chourio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jaworowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fatalski de bal. Fatalski probeert naar een medespeler te passen. MacKerchar bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKerchar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
atletico guayana fc - MaracaiboFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico guayana fc 69%, MaracaiboFC 31%.
atletico guayana fc - MaracaiboFC 0:1

49e minuut.
Romo geeft de bal voor. MacKerchar kopt de bal weg. Klungelig pakt Ordóñez de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico guayana fc - MaracaiboFC 1:1

50e minuut.
Peña Zauner probeert naar een medespeler te passen. Carrasquel is nu in balbezit. Carrasquel geeft de bal voor. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Castro rent richting de bal. Urrutia onderschept slim de pass. Parissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski speelt de bal door. Daar is MacKerchar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Carrero trapt de bal weg van het doel. Chourio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chourio passt de bal zonder na te denken. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Peña Zauner geeft de bal voor. MacKerchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci rent richting de bal. MacKerchar onderschept slim de pass. MacKerchar haalt uit met een fantastische trap. Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Echenausi rent richting de bal. Mangana is nu in balbezit. Mangana met een sublieme pass. Echenausi rent richting de bal. Echenausi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico guayana fc - MaracaiboFC 2:1

74e minuut.
Milliner probeert naar een medespeler te passen. Fatalski probeert naar een medespeler te passen. MacKerchar bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKerchar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico guayana fc - MaracaiboFC 2:2

79e minuut.
Parissi heeft problemen om de bal te vangen. Parissi passt de bal in één keer door. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico guayana fc 58%, MaracaiboFC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico guayana fc - MaracaiboFC 2:2