Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan eSports Venecho fc
Atras Tactiek Copa
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 45.2
good Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Kubiński passt de bal in één keer door. Molletones met een sublieme pass. Ciocia is nu in balbezit. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cadíz met een harde bal richting middenveld. Margiota rent richting de bal. Margiota passt de bal in één keer door. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Hanswurst de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Oworuszko met een sublieme pass. Cepurneac is nu in balbezit. Cepurneac geeft een lange en hoge pass. Bartczak is nu in balbezit. Bartczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Oworuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oworuszko passt de bal in één keer door. Guareschi is nu in balbezit. Kubiński onderschept slim de pass. Kubiński draait met de bal, schiet en ... Dolguetta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella passt de bal in één keer door. Oworuszko rent richting de bal. Kubiński rent richting de bal. Kubiński draait met de bal, schiet en ... Dolguetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Guareschi passt de bal zonder na te denken. Bartczak is nu in balbezit. Kubiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 53%, Venecho fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan eSports - Venecho fc 0:0

46e minuut.
Notaroberto speelt de bal door. Oworuszko rent richting de bal. Margiota onderschept slim de pass. Margiota draait met de bal, schiet en ... Iscru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Margiota met een sublieme pass. Molletones rent richting de bal. Molletones geeft een hoge lob. Scotella probeert de bal met de borst te controleren. Scotella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Hanswurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanswurst geeft een lange en hoge pass. Scotella rent richting de bal. Scotella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - Venecho fc 0:1

74e minuut.
Kubiński rent richting de bal. Kubiński passt de bal in één keer door. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartczak rent richting de bal. Bartczak draait met de bal, schiet en ... N`Diatt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Molletones probeert naar een medespeler te passen. Sandoval is nu in balbezit. Margiota is nu in balbezit. Margiota haalt uit met een fantastische trap. Iscru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bartczak rent richting de bal. Bartczak geeft de bal voor. Scotella is nu in balbezit. Margiota onderschept slim de pass. Margiota haalt uit met een fantastische trap. Dolguetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 61%, Venecho fc 39%.
AC Milan eSports - Venecho fc 0:1