Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venecho fc Real Guayaba CF
Copa Tactiek Entreno
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 52.4
solid Schieten good
adequate Passen very good
poor Verdedigen good


12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oworuszko met een harde bal richting middenveld. Bartczak kopt de bal weg. Padrón is nu in balbezit. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Dolguetta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Oworuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oworuszko geeft de bal voor. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci draait met de bal, schiet en ... Dolguetta bokst de bal weg.

17e minuut.
Carrero met een sublieme pass. Adames rent richting de bal. Adames geeft een lange en hoge pass. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Scotella de bal. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Łużyński probeert naar een medespeler te passen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een lange en hoge pass. Padrón rent richting de bal. Padrón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Guareschi geeft de bal voor. Padrón rent richting de bal. Guareschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Padrón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Padrón rent richting de bal. Piar is nu in balbezit. Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Padrón schiet op doel. Dolguetta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venecho fc - Real Guayaba CF 0:1

37e minuut.
Bartczak heeft problemen om de bal te vangen. Echenausi rent richting de bal. Bartczak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartczak draait met de bal, schiet en ... Becleanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Adames de bal. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartczak onderschept slim de pass. Bartczak haalt uit met een fantastische trap. Tamborim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venecho fc - Real Guayaba CF 1:1

39e minuut.
Padrón schiet op doel. Bolívar kopt de bal weg. Scotella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padrón is nu in balbezit. Padrón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venecho fc 59%, Real Guayaba CF 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venecho fc - Real Guayaba CF 1:1

63e minuut.
Bartczak passt de bal zonder na te denken. Notaroberto is nu in balbezit. Castro speelt de bal door. Padrón rent richting de bal. Padrón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cepurneac probeert naar een medespeler te passen. Padrón rent richting de bal. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón onderschept slim de pass. Padrón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Padrón rent richting de bal. Padrón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Guareschi trapt de bal weg. Daar is Scotella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oworuszko rent richting de bal. Padrón onderschept slim de pass. Padrón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venecho fc - Real Guayaba CF 1:2

68e minuut.
Bartczak passt de bal in één keer door. Guareschi met een sublieme pass. Castro probeert de bal aan de voet te houden. Adames is nu in balbezit. Adames haalt uit met een fantastische trap. Dolguetta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venecho fc 53%, Real Guayaba CF 47%.
Venecho fc - Real Guayaba CF 1:2