Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC AC Milan eSports
A lo Chechu Tactiek Atras
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten good
solid Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski geeft de bal voor. Urrutia kopt de bal weg. MacKerchar rent richting de bal. MacKerchar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
MacKerchar probeert naar een medespeler te passen. Urrutia is nu in balbezit. Zigdis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urrutia raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Urrutia neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - AC Milan eSports 1:0

15e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal in één keer door. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Selić onderschept slim de pass. Selić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
MacKerchar passt de bal zonder na te denken. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia met een sublieme pass. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Selić rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Romo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olivera speelt de bal door. MacKerchar is nu in balbezit. MacKerchar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moss komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Jaworowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworowski geeft een lange en hoge pass. Urrutia kopt de bal weg. Klungelig pakt MacKerchar de bal. MacKerchar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - AC Milan eSports 2:0

36e minuut.
Cadíz rent richting de bal. Cadíz geeft een hoge lob. Fuenmayor kopt de bal weg. Zigdis rent richting de bal. Zigdis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Margiota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia rent richting de bal. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia schiet op doel. N`Diatt bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 50%, AC Milan eSports 50%.
MaracaiboFC - AC Milan eSports 2:0

55e minuut.
Dudnic speelt de bal door. Sandoval is nu in balbezit. Fatalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandoval is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sandoval wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - AC Milan eSports 2:1

59e minuut.
Fatalski is nu in balbezit. Fatalski passt de bal met de wreef. Moss geeft een lange en hoge pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Savaresse komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ciocia passt de bal zonder na te denken. Dudnic is nu in balbezit. Dudnic geeft de bal voor. Zigdis is nu in balbezit. Zigdis draait met de bal, schiet en ... Milliner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Savaresse probeert naar een medespeler te passen. Peña Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigdis onderschept slim de pass. Zigdis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - AC Milan eSports 2:2

81e minuut.
Fatalski onderschept slim de pass. Fatalski geeft een lange en hoge pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ... N`Diatt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - AC Milan eSports 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 45%, AC Milan eSports 55%.
MaracaiboFC - AC Milan eSports 3:2