Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szczawa MKS Gawrony Szczecin
xyz Tactiek 5 - 3 - 2 Wonsz
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.1 gemiddelde waardering 38.5
adequate Schieten adequate
adequate Passen weak
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Lebioda de bal onder controle te krijgen. Anthopoulos rent richting de bal. Lebioda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anthopoulos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Anthopoulos kan niet meer verder spelen. Spyra komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Spyra rent richting de bal. Sennaoui rent richting de bal. Spyra probeert naar een medespeler te passen. Etkowski rent richting de bal. Etkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Siedłowski met een sublieme pass. Spyra rent richting de bal. Spyra passt de bal zonder na te denken. Etkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Etkowski draait met de bal, schiet en ... Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bazylewicz speelt de bal door. Camisoni verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stricanne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wielki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szczawa 55%, MKS Gawrony Szczecin 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Szczawa - MKS Gawrony Szczecin 0:0

55e minuut.
López Vallejo geeft de bal voor. Inworp. Sennaoui met een snelle inworp. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Timiş verovert de bal door een tackle van achteren. Timiş geeft de bal voor. Spyra is nu in balbezit. Klungelig pakt Spyra de bal. Spyra schiet op doel. Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Bazylewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazylewicz speelt de bal door. Dutra rent richting de bal. Dutra haalt uit met een fantastische trap. Siedłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - MKS Gawrony Szczecin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szczawa 36%, MKS Gawrony Szczecin 64%.
KS Szczawa - MKS Gawrony Szczecin 1:0