Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: '' gino1010 ''
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5838
Hippy Future-Stars
5-3-2 A Tactiek Training
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.3 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen average


5e minuut.
Kijewski kopt de bal weg. Cogliandro rent richting de bal. Cogliandro passt de bal met de wreef. Aylwin heeft problemen om de bal te vangen. Aylwin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Aksöğüt speelt de bal door. Pequeño kopt de bal weg. Klungelig pakt Castoro de bal. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Future-Stars 0:1

21e minuut.
Zhongfu rent richting de bal. Zhongfu passt de bal in één keer door. Biglino is nu in balbezit. Biglino geeft een hoge lob. Kijewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zhongfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongfu passt de bal met de wreef. Vino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijewski schiet op doel. Aksöğüt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fabicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Cáceres de bal. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski schiet op doel. Aksöğüt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Cogliandro met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kijewski de bal onder controle te krijgen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyczka verovert de bal door een tackle van achteren. Cogliandro speelt de bal door. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin haalt uit met een fantastische trap. Aksöğüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hippy - Future-Stars 1:1

36e minuut.
Cogliandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoro rent richting de bal. Castoro speelt de bal door. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aylwin verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Zhongfu met de inworp. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cogliandro met een sublieme pass. Panagoulis verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zhongfu neemt de hoekschop. Kijewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Aksöğüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Maqueira is nu in balbezit. Maqueira geeft een hoge lob. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel. Chaoqun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 31%, Future-Stars 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hippy - Future-Stars 1:1

46e minuut.
Aylwin verovert de bal door een tackle van achteren. Aylwin speelt de bal door. Kijewski rent richting de bal. Aylwin rent richting de bal. Aylwin schiet op doel. Aksöğüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Zhongfu geeft de bal voor. Aksöğüt met een sublieme pass. Cogliandro kopt de bal weg. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kijewski rent richting de bal. Kijewski speelt de bal door. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin draait met de bal, schiet en ... Aksöğüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Future-Stars 2:1

52e minuut.
Castoro met een sublieme pass. Zhongfu probeert naar een medespeler te passen. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bartolomé de bal onder controle te krijgen. Aksöğüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Castoro onderschept slim de pass. Chaviano geeft een hoge lob. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Aylwin is nu in balbezit. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin maakt een afschuwelijke overtreding. Aylwin krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Trí Thắng onderschept slim de pass. Trí Thắng probeert naar een medespeler te passen. Cogliandro met een sublieme pass. Kijewski is nu in balbezit. Kijewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Biglino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cogliandro rent richting de bal. Cogliandro passt de bal met de wreef. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Castoro rent richting de bal. Castoro passt de bal in één keer door. Zhongfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongfu geeft een hoge lob. Aylwin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jashari probeert naar een medespeler te passen. Kijewski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Panagoulis ... Strafschop! Kijewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aylwin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Future-Stars 3:1

73e minuut.
Noa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noa geeft een hoge lob. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Future-Stars 3:2

77e minuut.
Bartolomé geeft de bal voor. Maqueira is nu in balbezit. Trí Thắng rent richting de bal. Maqueira onderschept slim de pass. Maqueira schiet op doel. Chaoqun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chaviano passt de bal zonder na te denken. Zhongfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongfu passt de bal zonder na te denken. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski schiet op doel. Aksöğüt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 21%, Future-Stars 79%.
Hippy - Future-Stars 3:2