Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СПАРТАК ПЛОВДИВ Sove Utd
Нормална Tactiek Acquario
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.7 gemiddelde waardering 44.6
solide Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Folgheraiter geeft een hoge lob. Candia is nu in balbezit. Krustev begaat een overtreding. Krustev krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Inworp. Senoussi met een snelle inworp. Kenda rent richting de bal. Kenda geeft een lange en hoge pass. Esparza maakt een snoekduik en kopt de bal. Şabanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Sove Utd 1:0

16e minuut.
Barat onderschept slim de pass. Barat geeft de bal voor. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia haalt uit met een fantastische trap. Zlatinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Sove Utd 1:1

18e minuut.
Neto passt de bal zonder na te denken. Barat rent richting de bal. Barat passt de bal in één keer door. Candia is nu in balbezit. Candia draait met de bal, schiet en ... Zlatinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Barat is nu in balbezit. Barat passt de bal zonder na te denken. Candia rent richting de bal. Candia schiet op doel. Zlatinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Sove Utd 1:2

32e minuut.
Gomez onderschept slim de pass. Gomez met een sublieme pass. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia schiet op doel. Zlatinov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Senoussi probeert naar een medespeler te passen. Kenda is nu in balbezit. Kenda passt de bal met de wreef. Esparza is nu in balbezit. Esparza draait met de bal, schiet en ... Şabanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Sove Utd 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 40%, Sove Utd 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Sove Utd 2:2

48e minuut.
Fanerdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska is nu in balbezit. Esparza is nu in balbezit. Esparza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Sove Utd 3:2

49e minuut.
Klungelig pakt Canev de bal. Barat rent richting de bal. Krustev is nu in balbezit. Candia verovert de bal door een tackle van achteren. Candia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Augustyn de bal. Dragnev rent richting de bal. Dragnev geeft een hoge lob. Levy rent richting de bal. Levy draait met de bal, schiet en ... Zlatinov bokst de bal weg.

56e minuut.
Augustyn geeft de bal voor. Inworp. Neto met een snelle inworp. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Augustyn is nu in balbezit. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Sove Utd 3:3

69e minuut.
Senoussi speelt de bal door. Esparza is nu in balbezit. Wolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza verovert de bal door een tackle van achteren. Esparza draait met de bal, schiet en ... Şabanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gomez kopt de bal weg. Dragnev rent richting de bal. Dragnev geeft een lange en hoge pass. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel. Zlatinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Barat rent richting de bal. Neto is nu in balbezit. Neto passt de bal in één keer door. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Sove Utd 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 36%, Sove Utd 64%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Sove Utd 3:4