Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion Ludwika Sobolewskiego
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3847
F.C. Algarve F. C. Stary Obóz
NMAP Tactiek Thorus
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.1 gemiddelde waardering 34.6
matig Schieten matig
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Morgan geeft een lange en hoge pass. Żygowski kopt de bal weg. Chamagua Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Silaghi rent richting de bal. Silaghi draait met de bal, schiet en ... Hatvani bokst de bal weg.

6e minuut.
Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Mata geeft een lange en hoge pass. Hajducki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Riemel kopt de bal weg. Nesi is nu in balbezit. Nesi passt de bal in één keer door. Cofała rent richting de bal. Cofała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Szczygło trapt de bal weg van het doel. Glonek kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Hajducki zijn tegenspeler op de grond. Hajducki krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mayer Gil geeft een hoge lob. Szarniak heeft problemen om de bal te vangen. Szarniak passt de bal zonder na te denken. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szarniak speelt de bal door. Nesi rent richting de bal. Glonek begaat een overtreding. Glonek krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Presi kopt de bal weg. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilariño krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 47%, F. C. Stary Obóz 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Algarve - F. C. Stary Obóz 0:0

46e minuut.
Kosobucki komt het veld opgelopen. Cieniasek komt het veld opgelopen. Malczuk komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Silaghi heeft problemen om de bal te vangen. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan passt de bal in één keer door. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
McManus rent richting de bal. McManus passt de bal zonder na te denken. Silaghi speelt de bal door. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - F. C. Stary Obóz 0:1

73e minuut.
Riemel passt de bal zonder na te denken. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaneck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwaneck krijgt een gele kaart. McManus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Daar is Presi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silaghi rent richting de bal. Jop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silaghi raakt geblesseerd tijdens het duel. Morgan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 60%, F. C. Stary Obóz 40%.
F.C. Algarve - F. C. Stary Obóz 0:1