Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Inspector Clouseau Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4791
Pink Panther Atomic Blues
Terry Tactiek 4-4-2
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 29.2
solid Schieten poor
excellent Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Tzoumas onderschept slim de pass. Tzoumas schiet op doel. Kossowski probeert de bal aan de voet te houden. Hislop rent richting de bal. Hislop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stilikis rent richting de bal. Stilikis passt de bal in één keer door. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski rent richting de bal. Kossowski draait met de bal, schiet en ... Pipoca bokst de bal weg. Storczyk probeert de bal aan de voet te houden. Hislop rent richting de bal. Hislop haalt uit met een fantastische trap. Pipoca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Liantinis geeft de bal voor. Kossowski kopt de bal weg. Darques heeft problemen om de bal te vangen. Hislop is nu in balbezit. Hislop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Semren speelt de bal door. Klungelig pakt Darques de bal. Liantinis is nu in balbezit. Liantinis geeft een hoge lob. Kossowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Anwar is nu in balbezit. Liantinis onderschept slim de pass. Liantinis speelt de bal door. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kossowski rent richting de bal. Kossowski met een sublieme pass. Gedó met een sublieme pass. Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gedó rent richting de bal. Gedó passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tzoumas de bal. Tzoumas draait met de bal, schiet en ... Pipoca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Reati probeert naar een medespeler te passen. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski passt de bal met de wreef. Tzoumas heeft problemen om de bal te vangen. Tzoumas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Tzoumas kopt de bal weg. Daar is Sacramento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hislop is nu in balbezit. Hislop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - Atomic Blues 1:0

41e minuut.
Darques probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liantinis zal de hoekschop nemen. Hislop maakt een snoekduik en kopt de bal. Pipoca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - Atomic Blues 2:0

43e minuut.
Reati bereikt de bal nog maar net als eerste. Reati passt de bal met de wreef. Liantinis geeft de bal voor. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - Atomic Blues 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pink Panther 25%, Atomic Blues 75%.
Pink Panther - Atomic Blues 3:0

46e minuut.
Kurniawka komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Paidakis probeert naar een medespeler te passen. Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedó geeft een lange en hoge pass. Hislop rent richting de bal. Hislop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Reati met een sublieme pass. Kurniawka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anwar. Anwar krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kossowski krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Łagódka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gedó neemt de hoekschop. Kossowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tzoumas is nu in balbezit. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka geeft de bal voor. Klungelig pakt Kossowski de bal. Kossowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - Atomic Blues 4:0

61e minuut.
Inworp. Gedó met een snelle inworp. Klontiris is nu in balbezit. Klontiris geeft een lange en hoge pass. Kossowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - Atomic Blues 5:0

66e minuut.
Kurniawka passt de bal in één keer door. Hislop is nu in balbezit. Hislop passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kossowski de bal. Kossowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Reati rent richting de bal. Klontiris verovert de bal door een tackle van achteren. Klontiris probeert naar een medespeler te passen. Hislop is nu in balbezit. Hislop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Reati probeert naar een medespeler te passen. Dapoto met een sublieme pass. Klontiris speelt de bal door. Gedó probeert naar een medespeler te passen. Kossowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - Atomic Blues 6:0

77e minuut.
Anwar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka geeft de bal voor. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski draait met de bal, schiet en ... Pipoca bokst de bal weg.

78e minuut.
Stilikis geeft een lange en hoge pass. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Darques tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darques krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Hislop is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurniawka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doeltrap. Pipoca trapt de bal weg. Klontiris is nu in balbezit. Klontiris geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kurniawka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klontiris probeert de bal met de borst te controleren. Klontiris geeft de bal voor. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Pipoca met een sublieme pass. Kurniawka geeft de bal voor. Kossowski rent richting de bal. Kossowski haalt uit met een fantastische trap. Pipoca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - Atomic Blues 7:0

85e minuut.
Kurniawka speelt de bal door. Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedó geeft een lange en hoge pass. Kossowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pipoca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - Atomic Blues 8:0

90e minuut.
Kurniawka geeft de bal voor. Klungelig pakt Kossowski de bal. Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas haalt uit met een fantastische trap. Pipoca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - Atomic Blues 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pink Panther 18%, Atomic Blues 82%.
Pink Panther - Atomic Blues 9:0