Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PSYCOTICO STADIUM
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9690
Psycotico fc Léto Team
Treino Tactiek 2015
57% Balbezit 43%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 75
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 66
good Schieten brilliant
good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arcoş neemt de hoekschop. Dias rent richting de bal. Dias draait met de bal, schiet en ... Hritsay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Ruszczyc kan de bal niet met de borst controleren. Dias rent richting de bal. Ruszczyc speelt de bal door. Daar is Prieto Argarate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto Argarate haalt uit met een fantastische trap. Hritsay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dias speelt de bal door. Hritsay probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Hanafiah kopt de bal weg. Dias is nu in balbezit. Dias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ruszczyc rent richting de bal. Ruszczyc passt de bal in één keer door. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias schiet op doel. Hritsay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:1

4e minuut.
Hritsay probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Hanafiah speelt de bal door. Ruszczyc probeert naar een medespeler te passen. Dias is nu in balbezit. Dias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:2

6e minuut.
Călin geeft een hoge lob. Bostyn kopt de bal weg. Arcoş probeert naar een medespeler te passen. Dias rent richting de bal. Dias draait met de bal, schiet en ... Hritsay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dias rent richting de bal. Dias draait met de bal, schiet en ... Hritsay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:3

7e minuut.
Bostyn met een sublieme pass. Sienkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sienkiewicz passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arcoş neemt de hoekschop. Dias springt en kopt de bal. Hritsay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruszczyc rent richting de bal. Ruszczyc haalt uit met een fantastische trap. Hritsay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Dorofejevas kopt de bal weg. Prieto Argarate speelt de bal door. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias schiet op doel. Hritsay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:4

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcoş met een snelle inworp. Prieto Argarate is nu in balbezit. Prieto Argarate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:5

11e minuut.
Ruszczyc is nu in balbezit. Ruszczyc met een sublieme pass. Dias is nu in balbezit. Dias haalt uit met een fantastische trap. Hritsay probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:6

12e minuut.
Żyrkowski speelt de bal door. Sienkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Ruszczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:7

14e minuut.
Ruszczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyc passt de bal met de wreef. Prieto Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:8

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcoş met de inworp. Daar is Prieto Argarate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto Argarate schiet op doel. Hritsay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Berdó geeft een lange en hoge pass. Bostyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Mohd Hanafiah met een sublieme pass. Ruszczyc is nu in balbezit. Ruszczyc met een sublieme pass. Hritsay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:9

23e minuut.
Daar is Prieto Argarate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto Argarate speelt de bal door. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias draait met de bal, schiet en ... Hritsay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:10

25e minuut.
bin Mohd Hanafiah met een sublieme pass. Ruszczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyc met een sublieme pass. Prieto Argarate rent richting de bal. Prieto Argarate draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Sienkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ruszczyc probeert naar een medespeler te passen. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias schiet op doel. Hritsay probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto Argarate rent richting de bal. Prieto Argarate schiet op doel. Dias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Hritsay speelt de bal door. Bostyn kopt de bal weg. Ruszczyc controleert de bal met de borst. Ruszczyc geeft een lange en hoge pass. Dias krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sienkiewicz rent richting de bal. Dorofejevas onderschept slim de pass. Dorofejevas schiet op doel. Hritsay probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
bin Mohd Hanafiah onderschept slim de pass. bin Mohd Hanafiah met een sublieme pass. Ruszczyc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:11

32e minuut.
Gołaś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arcoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prieto Argarate rent richting de bal. Prieto Argarate haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rejón de bal. Arcoş met een sublieme pass. Dias rent richting de bal. Dias draait met de bal, schiet en ... Hritsay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:12

33e minuut.
Bostyn speelt de bal door. Ruszczyc probeert naar een medespeler te passen. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias draait met de bal, schiet en ... Hritsay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:13

34e minuut.
Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias is nu in balbezit. Dias met een sublieme pass. Prieto Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:14

35e minuut.
Arcoş met de inworp. Dorofejevas met een sublieme pass. Prieto Argarate is nu in balbezit. Prieto Argarate draait met de bal, schiet en ... Hritsay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:15

37e minuut.
Sienkiewicz kopt de bal weg. Dorofejevas met een sublieme pass. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias schiet op doel. Hritsay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:16

39e minuut.
Bostyn kopt de bal weg. Prieto Argarate is nu in balbezit. Sienkiewicz begaat een overtreding. Prieto Argarate raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dorofejevas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dorofejevas passt de bal met de wreef. Ruszczyc probeert naar een medespeler te passen. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Żyrkowski heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş speelt de bal door. Prieto Argarate is nu in balbezit. Prieto Argarate draait met de bal, schiet en ... Hritsay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:17

42e minuut.
Hritsay probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Hanafiah kopt de bal weg. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias haalt uit met een fantastische trap. Hritsay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:18

42e minuut.
Bostyn met een sublieme pass. Sienkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Dias draait met de bal, schiet en ... Hritsay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:19

44e minuut.
Dorofejevas kopt de bal weg. Ruszczyc heeft problemen om de bal te vangen. Ruszczyc speelt de bal door. Prieto Argarate rent richting de bal. Prieto Argarate draait met de bal, schiet en ... Hritsay bokst de bal weg. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycotico fc 95%, Léto Team 5%.
Psycotico fc - Léto Team 0:20

46e minuut.
Dias speelt de bal door. Ruszczyc rent richting de bal. Ruszczyc met een sublieme pass. Prieto Argarate is nu in balbezit. Prieto Argarate haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dias rent richting de bal. Dias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:21

47e minuut.
Daar is Berdó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdó speelt de bal door. Dorofejevas probeert naar een medespeler te passen. Prieto Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate haalt uit met een fantastische trap. Hritsay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Di Zenso passt de bal zonder na te denken. Ruszczyc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prieto Argarate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto Argarate haalt uit met een fantastische trap. Hritsay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:22

50e minuut.
Rapelli is nu in balbezit. Rapelli geeft de bal voor. Bostyn kopt de bal weg. Prieto Argarate is nu in balbezit. Prieto Argarate passt de bal in één keer door. Hritsay bokst de bal weg. Dias is nu in balbezit. Dias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:23

53e minuut.
Ruszczyc speelt de bal door. Hritsay probeert naar een medespeler te passen. Dorofejevas kopt de bal weg. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prieto Argarate rent richting de bal. Prieto Argarate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:24

54e minuut.
Daar is Żyrkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş passt de bal zonder na te denken. Prieto Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate haalt uit met een fantastische trap. Hritsay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sienkiewicz onderschept slim de pass. Sienkiewicz met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ruszczyc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arcoş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dorofejevas kopt de bal weg. Żyrkowski heeft problemen om de bal te vangen. Prieto Argarate rent richting de bal. Prieto Argarate draait met de bal, schiet en ... Hritsay probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sienkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sienkiewicz met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arcoş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dias krijgt zijn hoofd ertegen. Hritsay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prieto Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:25

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hritsay niet meer kan verder spelen. Calabuig komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Prieto Argarate rent richting de bal. Prieto Argarate passt de bal zonder na te denken. Dias is nu in balbezit. Dias draait met de bal, schiet en ... Calabuig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:26

61e minuut.
Sienkiewicz speelt de bal door. Arcoş probeert naar een medespeler te passen. Prieto Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:27

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prieto Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate schiet op doel. Calabuig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:28

63e minuut.
Calabuig probeert naar een medespeler te passen. Bostyn kopt de bal weg. Ruszczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyc geeft een hoge lob. Dias maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sienkiewicz speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcoş met de inworp. Prieto Argarate heeft problemen om de bal te vangen. Prieto Argarate draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş passt de bal in één keer door. Dias is nu in balbezit. Dias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:29

68e minuut.
Arcoş geeft een hoge lob. Calabuig met een sublieme pass. Bostyn kopt de bal weg. Ruszczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Arcoş met de inworp. Prieto Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate draait met de bal, schiet en ... Calabuig probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Calabuig probeert naar een medespeler te passen. Bostyn kopt de bal weg. Prieto Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:30

74e minuut.
Sienkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dias probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Hanafiah probeert naar een medespeler te passen. Ruszczyc heeft problemen om de bal te vangen. Ruszczyc passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dorofejevas rent richting de bal. Dorofejevas passt de bal in één keer door. Dias rent richting de bal. Dias haalt uit met een fantastische trap. Calabuig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:31

77e minuut.
Sienkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sienkiewicz met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arcoş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prieto Argarate springt en kopt de bal. Calabuig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruszczyc rent richting de bal. Ruszczyc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:32

82e minuut.
Bostyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruszczyc de bal. Ruszczyc geeft een lange en hoge pass. Dias rent richting de bal. Dias draait met de bal, schiet en ... Calabuig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prieto Argarate heeft problemen om de bal te vangen. Prieto Argarate geeft een lange en hoge pass. Dias krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:33

83e minuut.
Sienkiewicz onderschept slim de pass. Sienkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ruszczyc probeert naar een medespeler te passen. Dias rent richting de bal. Dias haalt uit met een fantastische trap. Calabuig bokst de bal weg.

85e minuut.
bin Mohd Hanafiah passt de bal zonder na te denken. Ruszczyc met een sublieme pass. Dias is nu in balbezit. Dias haalt uit met een fantastische trap. Calabuig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:34

85e minuut.
Bostyn speelt de bal door. Sienkiewicz probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruszczyc zal de hoekschop nemen. Prieto Argarate krijgt zijn hoofd ertegen. Calabuig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dias krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:35

86e minuut.
Arcoş met de inworp. Prieto Argarate probeert naar een medespeler te passen. Dias is nu in balbezit. Dias schiet op doel. Calabuig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş passt de bal zonder na te denken. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias draait met de bal, schiet en ... Calabuig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Léto Team 0:36

90e minuut.
Dorofejevas passt de bal met de wreef. Calabuig probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Hanafiah kopt de bal weg. Dias rent richting de bal. Dias draait met de bal, schiet en ... Calabuig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prieto Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto Argarate haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycotico fc 96%, Léto Team 4%.
Psycotico fc - Léto Team 0:36