Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hellas Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17534
Hellas France
HELLAS Tactiek Guibou 532bis
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
82.9 gemiddelde waardering 80
incredible Schieten outstanding
brilliant Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Kanellakis met een sublieme pass. Kioris is nu in balbezit. Thouvenel begaat een overtreding. Thouvenel krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Auribault rent richting de bal. Doré bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lenormand neemt de hoekschop. Doré krijgt zijn hoofd ertegen. Karagkiolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mikedis verovert de bal door een tackle van achteren. Belver rent richting de bal. Mikedis begaat een overtreding. Mikedis krijgt een gele kaart. Belver is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baptiste zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Doré krijgt zijn hoofd ertegen. Karagkiolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris heeft problemen om de bal te vangen. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Cissé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - France 1:0

22e minuut.
Kioris rent richting de bal. Thouvenel begaat een overtreding. Kioris raakt geblesseerd tijdens het duel. Papaioannou met een snel genomen vrije trap. Kioris springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ferret probeert naar een medespeler te passen. Belver bereikt de bal nog maar net als eerste. Belver met een sublieme pass. Auribault is nu in balbezit. Auribault draait met de bal, schiet en ... Karagkiolidis bokst de bal weg.

30e minuut.
Belver kopt de bal weg. Daar is Kanellakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baptiste geeft een hoge lob. Doré is nu in balbezit. Doré schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Baptiste met de inworp. Belver probeert naar een medespeler te passen. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste geeft een lange en hoge pass. Auribault krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mikedis met een sublieme pass. Kanellakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanellakis passt de bal zonder na te denken. Kioris is nu in balbezit. Kioris draait met de bal, schiet en ... Cissé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Doré rent richting de bal. Auribault is nu in balbezit. Kokkalis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Auribault raakt geblesseerd tijdens het duel. Auribault zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas - France 1:1

43e minuut.
Belver passt de bal zonder na te denken. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Psarros. Psarros krijgt een gele kaart. Auribault raakt geblesseerd tijdens het duel. Baptiste komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 57%, France 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellas - France 1:1

54e minuut.
Baptiste passt de bal zonder na te denken. Belver is nu in balbezit. Belver passt de bal in één keer door. Doré rent richting de bal. Doré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - France 1:2

55e minuut.
Dervas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Giannoulis probeert naar een medespeler te passen. Papaioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaioannou met een sublieme pass. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ... Cissé bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Bellocq komt het veld opgelopen. Carré komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Carré passt de bal met de wreef. Doré bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - France 1:3

68e minuut.
Bellocq rent richting de bal. Kanellakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kanellakis geeft een hoge lob. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Inworp. Bithikotsis komt het veld opgelopen. Spetsiotis komt het veld opgelopen. Schultz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leontiadis komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Cisowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Mikedis met de inworp. Spetsiotis probeert naar een medespeler te passen. Leontiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontiadis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Doeltrap. Bonhomme komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Psarros speelt de bal door. Ferret is nu in balbezit. Met opzet legt Leontiadis zijn tegenspeler op de grond. Leontiadis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 48%, France 52%.
Hellas - France 1:3