Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lëtzebuerg
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8491
Lëtzebuerg Daehan Minguk
Kirchberg :) Tactiek Pioli.is.on.fire
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.8 gemiddelde waardering 62.1
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Friob rent richting de bal. Jee-Son onderschept slim de pass. Brachtenbach rent richting de bal. Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Brachtenbach onderschept slim de pass. Brachtenbach speelt de bal door. Hoscheid rent richting de bal. Hoscheid geeft een hoge lob. Flammang krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Biever geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hwan-Sin met een snelle inworp. Han-Kon rent richting de bal. Han-Kon geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun draait met de bal, schiet en ... Wurth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg - Daehan Minguk 0:1

13e minuut.
Hamate probeert de bal met de borst te controleren. Flammang is nu in balbezit. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson draait met de bal, schiet en ... Ling-Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lëtzebuerg - Daehan Minguk 1:1

20e minuut.
Pitel speelt de bal door. Daar is Morgenstern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgenstern geeft de bal voor. Flammang rent richting de bal. Flammang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin geeft de bal voor. Brachtenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Wurth bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Kum rent richting de bal. Kum geeft de bal voor. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Wurth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg - Daehan Minguk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg 47%, Daehan Minguk 53%.
Lëtzebuerg - Daehan Minguk 1:2

51e minuut.
Jee-Son rent richting de bal. Grethen begaat een overtreding. Jee-Son raakt geblesseerd tijdens het duel. Grethen speelt de bal door. Han-Kon wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pitel probeert naar een medespeler te passen. Hoscheid geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hwan-Sin de bal. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lo-Wang kopt de bal weg. Pitel heeft problemen om de bal te vangen. Pitel geeft de bal voor. Marson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Hoscheid passt de bal in één keer door. Pitel rent richting de bal. Pitel met een sublieme pass. Flammang is nu in balbezit. Flammang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hoscheid rent richting de bal. Cheng-Sin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoscheid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoscheid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flammang springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Friob speelt de bal door. Hoscheid rent richting de bal. Hoscheid met een sublieme pass. Flammang rent richting de bal. Flammang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg 31%, Daehan Minguk 69%.
Lëtzebuerg - Daehan Minguk 1:2