Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Slávia Bardejov Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8358
Slávia Bardejov Snipers Vištuk
alt Tactiek Defenzivna
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 41.7
goed Schieten redelijk
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


26e minuut.
Kameň is nu in balbezit. Závadník verovert de bal door een tackle van achteren. Závadník passt de bal in één keer door. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik schiet op doel. Dakessyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Sánchez Guillén is nu in balbezit. Sánchez Guillén geeft een lange en hoge pass. Abruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani verovert de bal door een tackle van achteren. Bani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Lorinc rent richting de bal. Lorinc passt de bal in één keer door. Hanuščin rent richting de bal. Elzner rent richting de bal. Elzner draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Závadník passt de bal met de wreef. Dan rent richting de bal. Dan geeft de bal voor. Kameň probeert de bal aan de voet te houden. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Závadník neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kameň heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 42%, Snipers Vištuk 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slávia Bardejov - Snipers Vištuk 0:0

53e minuut.
Filyo rent richting de bal. Filyo met een sublieme pass. Kożusznik is nu in balbezit. Rinčo rent richting de bal. Rinčo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jedinák rent richting de bal. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - Snipers Vištuk 0:1

57e minuut.
Filyo speelt de bal door. Bogdan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Závadník. Závadník krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Uhas geeft de bal voor. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bogdan de bal onder controle te krijgen. Dakessyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kameň geeft een hoge lob. Daar is Závadník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jedinák is nu in balbezit. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lorinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik is nu in balbezit. Lorinc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kożusznik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dan wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - Snipers Vištuk 0:2

79e minuut.
Sánchez Guillén probeert naar een medespeler te passen. Dan speelt de bal door. Jedinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Dakessyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Abruta geeft een lange en hoge pass. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhas begaat een overtreding. Uhas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 54%, Snipers Vištuk 46%.
Slávia Bardejov - Snipers Vištuk 0:2