Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Fc.Poiana Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Fc.Poiana Dragon Ball
CL 523 Tactiek DZIADOSTWO
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 4
76.9 gemiddelde waardering 80.9
incredible Schieten incredible
formidable Passen incredible
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho geeft de bal voor. Čaňo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Dragon Ball 1:0

13e minuut.
Dương Khánh speelt de bal door. Gioga rent richting de bal. Huenchulaf onderschept slim de pass. Donaubauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Tuccio rent richting de bal. Tuccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc.Poiana - Dragon Ball 1:1

19e minuut.
Čaňo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chitic de bal. Tuccio verovert de bal door een tackle van achteren. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Madincea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Maguinho passt de bal in één keer door. Żulewski rent richting de bal. Żulewski passt de bal met de wreef. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Decarolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ripodas bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kıpırdamaz zal de hoekschop nemen. Čaňo maakt een snoekduik en kopt de bal. Decarolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Maguinho probeert de bal met de borst te controleren. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een hoge lob. Daar is Tuccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuccio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Maguinho geeft de bal voor. Čaňo kopt de bal weg. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Decarolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Dragon Ball 2:1

30e minuut.
Dương Khánh is nu in balbezit. Dương Khánh geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Madincea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc.Poiana - Dragon Ball 2:2

38e minuut.
Riveros passt de bal met de wreef. Dương Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kıpırdamaz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kıpırdamaz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dương Khánh raakt geblesseerd tijdens het duel. Ripodas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manzone kopt de bal weg. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dương Khánh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ripodas de bal. Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 46%, Dragon Ball 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.Poiana - Dragon Ball 2:2

55e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Matveev is nu in balbezit. Matveev passt de bal zonder na te denken. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Madincea bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Matveev rent richting de bal. Matveev passt de bal in één keer door. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Madincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Manzone rent richting de bal. Paal!

66e minuut.
Matveev passt de bal met de wreef. Daar is Dương Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fermić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fermić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripodas verovert de bal door een tackle van achteren. Dương Khánh probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Madincea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Maguinho geeft een lange en hoge pass. Čaňo kopt de bal weg. Daar is Riveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Dragon Ball 3:2

80e minuut.
Maguinho probeert naar een medespeler te passen. Żulewski rent richting de bal. Żulewski passt de bal zonder na te denken. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. Decarolis bokst de bal weg.

83e minuut.
Chitic kopt de bal weg. Čaňo is nu in balbezit. Khánh Giang maakt een afschuwelijke overtreding. Khánh Giang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Čaňo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żulewski met een snel genomen vrije trap. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Čaňo rent richting de bal. Vandebroek rent richting de bal. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Matveev onderschept slim de pass. Matveev geeft een lange en hoge pass. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel. Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc.Poiana - Dragon Ball 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 56%, Dragon Ball 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.Poiana - Dragon Ball 3:3