Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Benavento arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5420
Benavento Rzeszów LKS Victoria Cisek
Spar (433) Tactiek do atakuu
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.5 gemiddelde waardering 55.6
redelijk Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Leiva rent richting de bal. Leiva geeft een lange en hoge pass. Onofraş met een sublieme pass. Kazura rent richting de bal. Kazura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
De La Espada geeft de bal voor. Inworp. Onofraş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazura geeft een lange en hoge pass. Copik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 0:1

6e minuut.
Keituri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pioletti is nu in balbezit. Pioletti geeft een lange en hoge pass. Copik is nu in balbezit. Copik haalt uit met een fantastische trap. Reid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Jémez rent richting de bal. Jémez passt de bal in één keer door. Suluashvili rent richting de bal. Kazura onderschept slim de pass. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 0:2

15e minuut.
Keituri met een snelle inworp. Leiva rent richting de bal. Met opzet legt Pioletti zijn tegenspeler op de grond. Pioletti krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero geeft een hoge lob. Copik rent richting de bal. Copik haalt uit met een fantastische trap. Reid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 0:3

19e minuut.
Hólmsteinnsson geeft een lange en hoge pass. Varnalis is nu in balbezit. Varnalis passt de bal zonder na te denken. Jémez geeft een hoge lob. Copik springt en kopt de bal. Reid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pioletti verovert de bal door een tackle van achteren. Pioletti passt de bal met de wreef. Copik rent richting de bal. Copik haalt uit met een fantastische trap. Reid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 0:4

34e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Campillo probeert naar een medespeler te passen. Zumbado is nu in balbezit. Varnalis speelt de bal door. Keituri is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Onofraş passt de bal met de wreef. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De La Espada. De La Espada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benavento Rzeszów 72%, LKS Victoria Cisek 28%.
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 0:4

46e minuut.
De Santis komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Keituri met een snelle inworp. Pioletti is nu in balbezit. Pioletti geeft de bal voor. Kazura krijgt zijn hoofd ertegen. Suluashvili heeft problemen om de bal te vangen. Reid bokst de bal weg.

62e minuut.
Keituri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Domagalski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Onofraş is nu in balbezit. Onofraş passt de bal met de wreef. Copik rent richting de bal. Copik schiet op doel. Reid werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Leduchowski komt het veld opgelopen. Prestinaio komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Jémez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leduchowski geeft een hoge lob. Brągiel probeert de bal aan de voet te houden. Copik bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 0:5

70e minuut.
Klungelig pakt Guerrero de bal. Leduchowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Leduchowski de bal. Leduchowski geeft een hoge lob. Copik rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Copik rent richting de bal. Copik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 0:6

72e minuut.
De Santis probeert naar een medespeler te passen. Papantoniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumbado verovert de bal door een tackle van achteren. Zumbado draait met de bal, schiet en ... Mândreanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 1:6

73e minuut.
Brągiel is nu in balbezit. Prestinaio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Santis. De Santis krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maternia komt het veld opgelopen. Van den Broeck komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Copik is nu in balbezit. De La Espada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Copik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Copik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Reid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 1:7

80e minuut.
Ratyński rent richting de bal. Ratyński geeft een lange en hoge pass. Copik probeert naar een medespeler te passen. Domagalski rent richting de bal. Domagalski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Copik bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 1:8

88e minuut.
De La Espada onderschept slim de pass. De La Espada geeft de bal voor. De Santis rent richting de bal. De Santis heeft problemen om de bal te vangen. De Santis draait met de bal, schiet en ... Mândreanu bokst de bal weg. De Santis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benavento Rzeszów 58%, LKS Victoria Cisek 42%.
Benavento Rzeszów - LKS Victoria Cisek 2:8