Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sosnowianka321 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 621
Sosnowianka321 Club Potato
atak Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 36.9
excellent Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Hanuch geeft de bal voor. Radziwon is nu in balbezit. Bowyеr onderschept slim de pass. Bowyеr schiet op doel. Twarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Club Potato 1:0

13e minuut.
Dadabbo kan de bal niet met de borst controleren. Tengler geeft een hoge lob. Dadabbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap. Souxes bokst de bal weg.

18e minuut.
Miño bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo onderschept slim de pass. Dadabbo met een sublieme pass. Bowyеr is nu in balbezit. Bowyеr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bártfai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radziwon de bal. Bowyеr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyеr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Club Potato 2:0

33e minuut.
Hanuch met de inworp. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez geeft een lange en hoge pass. Bowyеr is nu in balbezit. Bowyеr schiet op doel. Twarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Club Potato 3:0

38e minuut.
Hanuch passt de bal met de wreef. Radziwon is nu in balbezit. Bowyеr verovert de bal door een tackle van achteren. Bowyеr schiet op doel. Twarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 38%, Club Potato 62%.
Sosnowianka321 - Club Potato 3:0

55e minuut.
Bărnuţiu is nu in balbezit. Bărnuţiu geeft een hoge lob. Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuch geeft de bal voor. Twarkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Dadabbo kopt de bal weg. Dadabbo probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru is nu in balbezit. Hanuch verovert de bal door een tackle van achteren. Hanuch geeft een lange en hoge pass. Twarkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren. Meléndez speelt de bal door. Hanuch probeert naar een medespeler te passen. Bowyеr rent richting de bal. Bowyеr haalt uit met een fantastische trap. Twarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Daar is Bártfai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opacki is nu in balbezit. Bártfai verovert de bal door een tackle van achteren. Bártfai passt de bal met de wreef. Dadabbo geeft de bal voor. Twarkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Inworp. Filarski komt het veld opgelopen. Wałdoch komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Zherdev komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dadabbo met een sublieme pass. Bowyеr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyеr schiet op doel. Radziwon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wałdoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Club Potato 4:0

82e minuut.
Poeira passt de bal met de wreef. Dadabbo rent richting de bal. Dadabbo passt de bal met de wreef. Bowyеr is nu in balbezit. Bowyеr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 27%, Club Potato 73%.
Sosnowianka321 - Club Potato 4:0