Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:30
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Signal Iduna Park
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5455
Borussia Dortmund BVB 09 enormna znojidba
2015 Tactiek 2019
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 50.8
average Schieten formidable
average Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Negoiu passt de bal in één keer door. Babinowski rent richting de bal. Babinowski geeft de bal voor. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Daar is Karaotok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski passt de bal met de wreef. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - enormna znojidba 0:1

5e minuut.
Naerica probeert de bal met de borst te controleren. Brunati probeert naar een medespeler te passen. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ... Radostinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anduray geeft een lange en hoge pass. Brunati kopt de bal weg. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc rent richting de bal. Szyc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - enormna znojidba 0:2

11e minuut.
Szyc rent richting de bal. Szyc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Benzon de bal onder controle te krijgen. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson schiet op doel. Radostinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Paraschivu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karaotok met een snelle inworp. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap. Radostinov bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Benzon de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Szyc is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - enormna znojidba 0:3

20e minuut.
Paraschivu met een sublieme pass. Babinowski is nu in balbezit. Karaotok begaat een overtreding. Karaotok krijgt een gele kaart. Babinowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brunati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szyc kopt de bal weg. Ísleifsson heeft problemen om de bal te vangen. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ... Radostinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Poljak met de inworp. Miso bereikt de bal nog maar net als eerste. Miso passt de bal zonder na te denken. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Brunati met een sublieme pass. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ... Radostinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - enormna znojidba 0:4

30e minuut.
Babinowski passt de bal in één keer door. Brunati met een sublieme pass. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap. Radostinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benzon kopt de bal weg. Babinowski controleert de bal met de borst. Babinowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Babinowski is nu in balbezit. Makai bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Babinowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ísleifsson de bal. Anduray legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ísleifsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szyc kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Radostinov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - enormna znojidba 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund BVB 09 72%, enormna znojidba 28%.
Borussia Dortmund BVB 09 - enormna znojidba 0:5

51e minuut.
Poljak kopt de bal weg. Klungelig pakt Negoiu de bal. Szyc speelt de bal door. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson schiet op doel. Radostinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Anduray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zoncada komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu geeft een hoge lob. Brunati probeert naar een medespeler te passen. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarin verovert de bal door een tackle van achteren. Babinowski begaat een overtreding. Margarin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Margarin kan niet meer verder spelen. Stokić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Karaotok bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Szyc rent richting de bal. Szyc schiet op doel. Radostinov bokst de bal weg.

68e minuut.
Negoiu geeft de bal voor. Brunati rent richting de bal. Brunati passt de bal in één keer door. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Babinowski speelt de bal door. Makai speelt de bal door. Stokić is nu in balbezit. Szyc verovert de bal door een tackle van achteren. Szyc draait met de bal, schiet en ... Radostinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Miso bereikt de bal nog maar net als eerste. Miso geeft een lange en hoge pass. Benzon kopt de bal weg. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund BVB 09 68%, enormna znojidba 32%.
Borussia Dortmund BVB 09 - enormna znojidba 0:5