Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-21 11:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Olympic Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
F.C. Pelagonia CABO FRIO
4-3-3 ATT Tactiek prr4
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.9 gemiddelde waardering 65.3
zwak Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen formidabel
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Georgio de bal. Headland rent richting de bal. Chilov onderschept slim de pass. Buša geeft een hoge lob. Antosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buša met de inworp. Chilov geeft de bal voor. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:1

4e minuut.
Pyrkosz is nu in balbezit. Pyrkosz geeft een lange en hoge pass. Daar is Upton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilov rent richting de bal. Chilov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:2

7e minuut.
Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz passt de bal met de wreef. Chilov rent richting de bal. Chilov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hunter de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:3

10e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Chilov rent richting de bal. Chilov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hunter de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:4

11e minuut.
Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz met een sublieme pass. Mason is nu in balbezit. Chilov verovert de bal door een tackle van achteren. Chilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:5

13e minuut.
Łagódka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Buša rent richting de bal. Buša met een sublieme pass. Chilov rent richting de bal. Chilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:6

17e minuut.
Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak passt de bal zonder na te denken. Daar is Antosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov schiet op doel. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nelson met een sublieme pass. Gruszczak kopt de bal weg. Chilov rent richting de bal. Buša rent richting de bal. Buša geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Gruszczak is nu in balbezit. Gruszczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hunter de bal. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:7

22e minuut.
Morgan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goodwin komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Daar is Chilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter passt de bal met de wreef. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:8

27e minuut.
Daar is Kriston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka passt de bal zonder na te denken. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Delgado controleert de bal met de borst. Delgado speelt de bal door. Gruszczak probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz passt de bal zonder na te denken. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:9

34e minuut.
Gruszczak kopt de bal weg. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz passt de bal met de wreef. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:10

38e minuut.
Chilov speelt de bal door. Buša rent richting de bal. Buša speelt de bal door. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buša met de inworp. Gruszczak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gruszczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hunter de bal. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:11

42e minuut.
Łagódka met de inworp. Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak passt de bal in één keer door. Chilov is nu in balbezit. Chilov haalt uit met een fantastische trap. Nelson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Hunter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buša met de inworp. Gruszczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Antosiewicz de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Buša speelt de bal door. Daar is Chilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilov passt de bal met de wreef. Antosiewicz rent richting de bal. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 77%, CABO FRIO 23%.
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:11

49e minuut.
Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak met een sublieme pass. Łagódka met een sublieme pass. Klungelig pakt Antosiewicz de bal. Antosiewicz schiet op doel. Nelson bokst de bal weg.

49e minuut.
Bargwanna geeft de bal voor. Delgado kopt de bal weg. Daar is Mason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cioran komt het veld opgelopen. Nelson met een harde bal richting middenveld. Gruszczak kopt de bal weg. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Chilov de bal. Gruszczak is nu in balbezit. Gruszczak passt de bal zonder na te denken. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Łagódka speelt de bal door. Gruszczak geeft de bal voor. Coyne kan de bal niet met de borst controleren. Cioran is nu in balbezit. Cioran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nelson met een harde bal richting middenveld. Łagódka kopt de bal weg. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bargwanna de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Upton geeft de bal voor. Inworp. Gruszczak met de inworp. Buša is nu in balbezit. Buša geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cioran rent richting de bal. Cioran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:12

59e minuut.
Cioran kopt de bal weg. Chilov rent richting de bal. Chilov passt de bal met de wreef. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nelson trapt de bal weg. Buša kopt de bal weg. Chilov rent richting de bal. Chilov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Upton de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mason geeft een hoge lob. Villmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Villmann geeft een lange en hoge pass. Chilov is nu in balbezit. Chilov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gruszczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Buša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buša geeft de bal voor. Cioran springt en kopt de bal. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Gruszczak heeft problemen om de bal te vangen. Villmann speelt de bal door. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:13

74e minuut.
Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak passt de bal met de wreef. Cioran rent richting de bal. Chilov is nu in balbezit. Chilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Goodwin rent richting de bal. Gruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszczak probeert naar een medespeler te passen. Cioran is nu in balbezit. Cioran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chilov passt de bal zonder na te denken. Buša bereikt de bal nog maar net als eerste. Buša probeert naar een medespeler te passen. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Łagódka geeft een lange en hoge pass. Cioran probeert de bal met de borst te controleren. Gruszczak met een sublieme pass. Chilov rent richting de bal. Chilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:14

79e minuut.
Pyrkosz probeert naar een medespeler te passen. Buša rent richting de bal. Buša speelt de bal door. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Cioran de bal. Mason is nu in balbezit. Cioran verovert de bal door een tackle van achteren. Cioran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Georgio bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado geeft een lange en hoge pass. Cioran is nu in balbezit. Cioran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Doeltrap. Nelson met een harde bal richting middenveld. Delgado kopt de bal weg. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 81%, CABO FRIO 19%.
F.C. Pelagonia - CABO FRIO 0:14