Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mustang Team Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2341
Mustang Team Lech>Mistrz
proba Tactiek DoBoju2
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 28.3
goed Schieten zwak
slecht Passen matig
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Ødegård geeft een lange en hoge pass. Cichacki kan de bal niet met de borst controleren. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ... Pikulec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustang Team - Lech>Mistrz 1:0

8e minuut.
Ødegård passt de bal zonder na te denken. Asenov rent richting de bal. Yaguno is nu in balbezit. Yaguno schiet op doel. Pikulec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Doeltrap. Pikulec trapt de bal weg. Galeotti kopt de bal weg. Majkrzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majkrzak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Majkrzak de bal. Majkrzak met een sublieme pass. Yaguno bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaguno draait met de bal, schiet en ... Pikulec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Majkrzak rent richting de bal. Asenov rent richting de bal. Asenov passt de bal zonder na te denken. Yaguno is nu in balbezit. Yaguno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lini is nu in balbezit. Jabá maakt een afschuwelijke overtreding. Lini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yaguno is nu in balbezit. Yaguno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mustang Team - Lech>Mistrz 2:0

45e minuut.
Motłoszyński komt het veld opgelopen. Kruszecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustang Team 38%, Lech>Mistrz 62%.
Mustang Team - Lech>Mistrz 2:0

55e minuut.
Ødegård verovert de bal door een tackle van achteren. Ødegård geeft een hoge lob. Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski geeft een lange en hoge pass. Majkrzak geeft een hoge lob. Pikulec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Yaguno geeft een hoge lob. Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ødegård geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Asenov krijgt zijn hoofd ertegen. Pikulec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kruszecki kan de bal niet met de borst controleren. Yaguno bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Motłoszyński krijgt een gele kaart. Yaguno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galeotti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pikulec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustang Team - Lech>Mistrz 3:0

66e minuut.
Galeotti kan de bal niet met de borst controleren. Galeotti passt de bal zonder na te denken. Rejman rent richting de bal. Galeotti is nu in balbezit. Galeotti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wojdyga met een snelle inworp. Galeotti rent richting de bal. Tansini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tansini krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Boczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Boczkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ødegård met de inworp. Yaguno geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Pikulec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kruszecki is nu in balbezit. Ødegård verovert de bal door een tackle van achteren. Ødegård passt de bal in één keer door. Yaguno is nu in balbezit. Yaguno schiet op doel. Pikulec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Sárközy komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ødegård probeert de bal aan de voet te houden. Wojdyga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cieciera. Cieciera krijgt een gele kaart. Wojdyga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wojdyga kan niet meer verder spelen. Kustosz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sárközy verovert de bal door een tackle van achteren. Lini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sárközy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tansini komt bij de bal en schiet. Trochowski probeert de bal aan de voet te houden. Majkrzak probeert naar een medespeler te passen. Motłoszyński heeft problemen om de bal te vangen. Motłoszyński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustang Team 33%, Lech>Mistrz 67%.
Mustang Team - Lech>Mistrz 3:0