Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 21:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadium of Noise
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2458
The Specials OBB
ThreeFiveTwo Tactiek 4-4-2
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 41.4
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Liptovský met een sublieme pass. McAlpine rent richting de bal. Lennox is nu in balbezit. McAlpine verovert de bal door een tackle van achteren. McAlpine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Shankly passt de bal in één keer door. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish passt de bal zonder na te denken. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Shankly kopt de bal weg. McBride bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalglish krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Specials 41%, OBB 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Specials - OBB 0:0

46e minuut.
McBride is nu in balbezit. McBride passt de bal in één keer door. Vissie rent richting de bal. McAlpine onderschept slim de pass. McAlpine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. MacKinnell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. MacKinnell met een sublieme pass. Armstrong speelt de bal door. Morosini rent richting de bal. Morosini schiet op doel. MacKinnell bokst de bal weg.

53e minuut.
Paton heeft problemen om de bal te vangen. Liptovský rent richting de bal. Liptovský geeft een hoge lob. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini haalt uit met een fantastische trap. MacKinnell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agredo komt het veld opgelopen. Finlay komt het veld opgelopen. Bingham komt het veld opgelopen. Gurdev komt het veld opgelopen. Low komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Agredo passt de bal in één keer door. Dalglish rent richting de bal. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - OBB 1:0

66e minuut.
Gurdev is nu in balbezit. Gurdev passt de bal zonder na te denken. Low is nu in balbezit. Low geeft een hoge lob. Morosini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - OBB 2:0

70e minuut.
Main geeft de bal voor. Bingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish probeert naar een medespeler te passen. Morosini rent richting de bal. Morosini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yardley onderschept slim de pass. Yardley met een sublieme pass. Klungelig pakt Vissie de bal. Dalglish is nu in balbezit. Dalglish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Low is nu in balbezit. Low passt de bal zonder na te denken. Dalglish rent richting de bal. Bingham rent richting de bal. Bingham haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Low passt de bal met de wreef. Vissie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gurdev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Low geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Specials 28%, OBB 72%.
The Specials - OBB 2:0