Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Malta Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10750
Malta Guatemala
NT MALTA Tactiek Ceiba-5-3-2
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
73.3 gemiddelde waardering 69.1
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


15e minuut.
Sansone is nu in balbezit. Giron legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sansone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lorenzi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Westphal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta - Guatemala 1:0

21e minuut.
Cidon met de inworp. Vallecillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallecillo passt de bal zonder na te denken. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel. Miceli bokst de bal weg.

23e minuut.
Delceppo geeft een lange en hoge pass. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia passt de bal zonder na te denken. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi draait met de bal, schiet en ... Westphal bokst de bal weg.

24e minuut.
Lorenzi is nu in balbezit. Hernandez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lorenzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lorenzi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta - Guatemala 2:0

30e minuut.
Vallecillo passt de bal zonder na te denken. Cidon rent richting de bal. Cidon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ahumada de bal. Ahumada schiet op doel. Miceli bokst de bal weg.

35e minuut.
Rabadan is nu in balbezit. Rabadan geeft de bal voor. Cubero speelt de bal door. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel. Miceli bokst de bal weg.

36e minuut.
Pavia verovert de bal door een tackle van achteren. Pavia geeft een hoge lob. Lorenzi kan de bal niet met de borst controleren. Varillas geeft een lange en hoge pass. Ahumada springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Esposito met een sublieme pass. Testa rent richting de bal. Testa geeft de bal voor. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Daar is Rabadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez rent richting de bal. Sansone verovert de bal door een tackle van achteren. Sansone schiet op doel. Westphal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta - Guatemala 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta 43%, Guatemala 57%.
Malta - Guatemala 3:0

46e minuut.
Agüero komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Met opzet legt Delceppo zijn tegenspeler op de grond. Agüero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vallecillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ahumada maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Testa stond buitenspel. Villavicencio komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alegría komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero met een sublieme pass. Vallecillo is nu in balbezit. Vallecillo geeft een lange en hoge pass. Alegría maakt een snoekduik en kopt de bal. Miceli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Giron passt de bal zonder na te denken. Pavia rent richting de bal. Pavia passt de bal met de wreef. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esposito met een snelle inworp. Testa met een sublieme pass. Esposito geeft een hoge lob. Lorenzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta 43%, Guatemala 57%.
Malta - Guatemala 3:0