Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-27 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Florile Dalbe
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Murlocs United Delta Putra Sidoarjo
Gudu Gudu Tactiek Pelatih Goblog
53% Balbezit 47%
19% Spel op eigen helft 81%
44 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
77 gemiddelde waardering 62.5
brilliant Schieten very good
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Hudysz probeert naar een medespeler te passen. Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbon passt de bal in één keer door. Daar is Araszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. AL Hareb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Rodoplu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodoplu geeft een hoge lob. Barrientos kopt de bal weg. Araszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Araszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rybička passt de bal zonder na te denken. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz passt de bal zonder na te denken. Barrientos rent richting de bal. Barrientos haalt uit met een fantastische trap. Jankowski bokst de bal weg.

6e minuut.
Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler passt de bal met de wreef. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kawaler met een sublieme pass. Daar is Araszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hathazari de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kawaler zal de hoekschop nemen. Moldoveanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Bordeniuc rent richting de bal. Bordeniuc probeert naar een medespeler te passen. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. AL Hareb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Szambelan is nu in balbezit. Alui-Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe geeft een lange en hoge pass. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. AL Hareb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Daar is Ateşalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordeniuc onderschept slim de pass. Bordeniuc geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. AL Hareb bokst de bal weg.

21e minuut.
Kawaler met een sublieme pass. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Hathazari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. AL Hareb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Mazilu is nu in balbezit. Mazilu geeft een lange en hoge pass. Hathazari heeft problemen om de bal te vangen. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel. AL Hareb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeniuc is nu in balbezit. Bordeniuc passt de bal met de wreef. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. AL Hareb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mazilu met een sublieme pass. Dalbon rent richting de bal. Dalbon passt de bal zonder na te denken. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Bordeniuc met een sublieme pass. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler speelt de bal door. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciurea komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Jabiri rent richting de bal. Jabiri geeft de bal voor. Kawaler kopt de bal weg. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler passt de bal in één keer door. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ... AL Hareb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - Delta Putra Sidoarjo 1:0

42e minuut.
Hoàng Anh onderschept slim de pass. Hoàng Anh geeft een lange en hoge pass. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - Delta Putra Sidoarjo 2:0

43e minuut.
Bergli passt de bal met de wreef. Bordeniuc rent richting de bal. Bordeniuc passt de bal in één keer door. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. AL Hareb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Dalbon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bordeniuc rent richting de bal. Bordeniuc passt de bal in één keer door. Daar is Araszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mazilu geeft een hoge lob. Araszkiewicz kopt de bal weg. Hathazari rent richting de bal. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murlocs United 22%, Delta Putra Sidoarjo 78%.
Murlocs United - Delta Putra Sidoarjo 2:0

50e minuut.
Ciurea maakt een snoekduik en kopt de bal. AL Hareb probeert naar een medespeler te passen. Dalbon rent richting de bal. Dalbon geeft een hoge lob. Ciurea springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jabiri kopt de bal weg. Kawaler rent richting de bal. Kawaler passt de bal met de wreef. Bordeniuc geeft een lange en hoge pass. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen. AL Hareb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dalbon zal de hoekschop nemen. Szambelan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bordeniuc de bal. Bordeniuc geeft een hoge lob. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen. AL Hareb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bordeniuc kopt de bal weg. Ciurea is nu in balbezit. Rodoplu begaat een overtreding. Ciurea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bordeniuc wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Szambelan heeft problemen om de bal te vangen. Bordeniuc is nu in balbezit. Bordeniuc geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz geeft de bal voor. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen. AL Hareb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Dalbon met een sublieme pass. Bordeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeniuc passt de bal in één keer door. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bordeniuc passt de bal in één keer door. Dalbon heeft problemen om de bal te vangen. Dalbon met een sublieme pass. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz schiet op doel. AL Hareb bokst de bal weg. Holca is nu in balbezit. Ağatürk begaat een overtreding. Holca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Johar komt het veld opgelopen. Bordeniuc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen. AL Hareb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bordeniuc rent richting de bal. Bordeniuc geeft een hoge lob. Araszkiewicz kopt de bal weg. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. AL Hareb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Araszkiewicz stond buitenspel. Smyczyński komt het veld opgelopen. Woźnica komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari geeft een lange en hoge pass. Jabiri probeert naar een medespeler te passen. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ... AL Hareb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murlocs United 16%, Delta Putra Sidoarjo 84%.
Murlocs United - Delta Putra Sidoarjo 2:0