Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: orca fc Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5485
Mycelium Csalamádé Fc
532o Tactiek Legújabb
57% Balbezit 43%
11% Spel op eigen helft 89%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
58 gemiddelde waardering 33.3
wonderbaarlijk Schieten zwak
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Piga bereikt de bal nog maar net als eerste. Piga passt de bal in één keer door. Polonkai is nu in balbezit. Goudmijn onderschept slim de pass. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 1:0

3e minuut.
Dursi probeert naar een medespeler te passen. Karádi is nu in balbezit. Goudmijn verovert de bal door een tackle van achteren. Goudmijn schiet op doel. Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap. Sebes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 2:0

5e minuut.
Csala is nu in balbezit. Csala passt de bal met de wreef. Daar is Goudmijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. Sebes probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Hồng Sơn is nu in balbezit. Hồng Sơn geeft de bal voor. Detzlhofer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 3:0

11e minuut.
Goudmijn verovert de bal door een tackle van achteren. Goudmijn probeert naar een medespeler te passen. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 4:0

14e minuut.
Daar is Totik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Totik met een sublieme pass. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 5:0

15e minuut.
Csala geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Dursi. Goede buitenspelval van de verdediging. Maury neemt vlug de vrije trap. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Totik rent richting de bal. Totik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 6:0

16e minuut.
Dursi speelt de bal door. Daar is Karádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Polonkai de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Maury probeert naar een medespeler te passen. Totik geeft een hoge lob. Daar is Orth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Totik rent richting de bal. Totik geeft een lange en hoge pass. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 7:0

22e minuut.
Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Maury verovert de bal door een tackle van achteren. Maury met een sublieme pass. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki geeft de bal voor. Sebes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Totik rent richting de bal. Polonkai rent richting de bal. Goudmijn onderschept slim de pass. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. Sebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 8:0

26e minuut.
Piga probeert de bal aan de voet te houden. Lisca met een sublieme pass. Hồng Sơn rent richting de bal. Hồng Sơn geeft een hoge lob. Detzlhofer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 9:0

31e minuut.
Mierzejewski kopt de bal weg. Hồng Sơn probeert naar een medespeler te passen. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn schiet op doel. Sebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 10:0

34e minuut.
Ogrodowczyk passt de bal met de wreef. Hồng Sơn rent richting de bal. Hồng Sơn passt de bal in één keer door. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 11:0

37e minuut.
Maury onderschept slim de pass. Detzlhofer rent richting de bal. Totik is nu in balbezit. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 12:0

44e minuut.
Maury maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer verovert de bal door een tackle van achteren. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 13:0

45e minuut.
Jäkl rent richting de bal. Hồng Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Sơn met een sublieme pass. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 14%, Csalamádé Fc 86%.
Mycelium - Csalamádé Fc 13:0

48e minuut.
Lisca is nu in balbezit. Lisca geeft een lange en hoge pass. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 14:0

48e minuut.
Orth rent richting de bal. Orth geeft een hoge lob. Totik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Mierzejewski probeert de bal met de borst te controleren. Mierzejewski geeft de bal voor. Bereczki rent richting de bal. Bereczki geeft een hoge lob. Goudmijn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 15:0

55e minuut.
Klungelig pakt Bereczki de bal. Bereczki probeert naar een medespeler te passen. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer schiet op doel. Sebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bereczki met de inworp. Karádi rent richting de bal. Lisca verovert de bal door een tackle van achteren. Lisca geeft een lange en hoge pass. Detzlhofer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Polonkai geeft de bal voor. Mierzejewski rent richting de bal. Mierzejewski geeft een hoge lob. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Maury passt de bal met de wreef. Totik heeft problemen om de bal te vangen. Lisca rent richting de bal. Lisca geeft een lange en hoge pass. Goudmijn kopt de bal weg. Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 16:0

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sebes niet meer kan verder spelen. Bors komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bereczki rent richting de bal. Bereczki geeft een lange en hoge pass. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn schiet op doel. Bors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 17:0

66e minuut.
Bereczki passt de bal in één keer door. Daar is Lisca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisca geeft de bal voor. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. Bors kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 18:0

72e minuut.
Hồng Sơn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karádi is nu in balbezit. Lisca verovert de bal door een tackle van achteren. Maury is nu in balbezit. Maury geeft een hoge lob. Bors kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Maury is nu in balbezit. Maury probeert naar een medespeler te passen. Hồng Sơn geeft de bal voor. Detzlhofer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 19:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bereczki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csala rent richting de bal. Detzlhofer onderschept slim de pass. Detzlhofer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Hồng Sơn de bal. Hồng Sơn passt de bal met de wreef. Daar is Detzlhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 20:0

77e minuut.
Orth heeft problemen om de bal te vangen. Detzlhofer verovert de bal door een tackle van achteren. Detzlhofer passt de bal in één keer door. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn schiet op doel. Bors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hồng Sơn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Detzlhofer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Piga kopt de bal weg. Hồng Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Sơn passt de bal met de wreef. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Freiherr passt de bal met de wreef. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Detzlhofer de bal. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Piga heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Sơn passt de bal in één keer door. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 21:0

87e minuut.
Mierzejewski is nu in balbezit. Mierzejewski passt de bal in één keer door. Maury is nu in balbezit. Maury geeft een hoge lob. Goudmijn krijgt zijn hoofd ertegen. Bors bokst de bal weg. Totik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Csalamádé Fc 22:0

89e minuut.
Takátsy probeert naar een medespeler te passen. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk geeft een lange en hoge pass. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 8%, Csalamádé Fc 92%.
Mycelium - Csalamádé Fc 22:0