Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion Drwala
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3978
ZKS Siekiera Piła Zagłębie !!! Sosnowiec
Paul v.8.1 Tactiek ffffff
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen formidable


6e minuut.
Delfino speelt de bal door. McNeil geeft de bal voor. Wojciulewicz is nu in balbezit. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Werner kopt de bal weg. Clarkson heeft problemen om de bal te vangen. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil geeft de bal voor. Kanarellis springt en kopt de bal. Regős kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kjeldsen kopt de bal weg. McNeil speelt de bal door. Hurduc probeert naar een medespeler te passen. Brygoła rent richting de bal. Brygoła draait met de bal, schiet en ... Regős probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kanarellis de bal. Kanarellis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Zagłębie !!! Sosnowiec 0:1

15e minuut.
Brygoła is nu in balbezit. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil speelt de bal door. Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Zagłębie !!! Sosnowiec 0:2

23e minuut.
Brygoła is nu in balbezit. Chevalier verovert de bal door een tackle van achteren. Kanarellis begaat een overtreding. Kanarellis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Clarkson passt de bal in één keer door. Brygoła rent richting de bal. Syroka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Syroka krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Doeltrap. Regős trapt de bal weg van het doel. Barbara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cordsen de bal. McNeil probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Werner passt de bal zonder na te denken. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz passt de bal met de wreef. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap. Regős bokst de bal weg.

34e minuut.
Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap. Regős probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Zagłębie !!! Sosnowiec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 57%, Zagłębie !!! Sosnowiec 43%.
ZKS Siekiera Piła - Zagłębie !!! Sosnowiec 0:3

49e minuut.
Longhi passt de bal in één keer door. Megyesi rent richting de bal. Megyesi passt de bal met de wreef. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen draait met de bal, schiet en ... René probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cordsen rent richting de bal. Cordsen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Werner kopt de bal weg. Klungelig pakt Longhi de bal. Longhi passt de bal in één keer door. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen schiet op doel. René probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Delfino kopt de bal weg. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis met een sublieme pass. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap. Regős bokst de bal weg.

59e minuut.
Kanarellis geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz is nu in balbezit. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła schiet op doel. Regős probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Zagłębie !!! Sosnowiec 0:4

64e minuut.
Cordsen met een sublieme pass. Longhi rent richting de bal. Longhi probeert naar een medespeler te passen. Barbara rent richting de bal. Barbara haalt uit met een fantastische trap. René verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

70e minuut.
Brygoła passt de bal in één keer door. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc geeft een hoge lob. Wojciulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Regős maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Zagłębie !!! Sosnowiec 0:5

72e minuut.
Hurduc geeft een hoge lob. Regős probeert naar een medespeler te passen. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi geeft een hoge lob. Cordsen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Chevalier maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Delfino is nu in balbezit. Cordsen onderschept slim de pass. Cordsen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barbara de bal onder controle te krijgen. René verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Megyesi probeert naar een medespeler te passen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera speelt de bal door. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Llanes komt het veld opgelopen. Megyesi neemt de hoekschop. Cordsen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kjeldsen verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldsen geeft de bal voor. Wojciulewicz kopt de bal weg. Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Clarkson met de inworp. Brygoła is nu in balbezit. Ranieri begaat een overtreding. Ranieri krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Cordsen speelt de bal door. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Cordsen rent richting de bal. Cordsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 48%, Zagłębie !!! Sosnowiec 52%.
ZKS Siekiera Piła - Zagłębie !!! Sosnowiec 0:5